1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 9. Ulusal Psikolojik Danışmanlık Öğrenci Kongresi

9. Ulusal Psikolojik Danışmanlık Öğrenci Kongresi

Malatya’da, 9. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrenci Kongresi’nin 11-13 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

A+A-
İnönü Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı ve Türk PDR Derneğinin işbirliğiyle 9. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrenci Kongresi'nin 11-12-13 Temmuz 2012 tarihleri arasında Malatya ili ev sahipliğinde gerçekleştirileceği belirtilerek "Değerli öğretim elemanlarımızı, sevgili öğrenci arkadaşlarımızı, mesleğe ilgi duyan ve gönül verenleri aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağımızı belirtmek isteriz" denildi.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Uygulamalı bir alan olan Psikolojik Danışma ve Rehberlik'in lisans eğitimindeki uygulama derslerinin usulüne uygun bir biçimde verilmesinin engellenmesi, mesleğimizin psikolojik danışma kısmına yeterince önemin verilmemesi, alan dışı atamalar, üniversitelerin artan öğrenci kontenjanlarına karşın uzman öğretim eleman sayısının yetersiz kalması gibi güncel içerikleri barındıran kongremizin teması 'Psikolojik danışman olmak ya da olmamaktır."
Bu haber toplam 4764 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.