1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 9. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi

9. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi

Bu yıl 9.Su düzenlenecek olan "Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi" 10 - 12 Aralık 2015 tarihlerinde Edirne'de düzenlenecek... Kongre ile ilgili diğer ayrıntılar şöyle:

A+A-

Kongrenin davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:

Sayın Meslektaşlarımız,

Bu yıl 9. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’ nde, alkol ve madde kullanım bozuklukları alanında kanıta dayalı bilgiler ile önleme, tedavi ve rehabilitasyon başlıklarını tartışmak istiyoruz. Kendi uygulamalarımızı, deneyimlerimizi bu bilimsel tema çerçevesinde paylaşmak için sizleri 2015 Aralık ayında Edirne' ye Ulusal Bağımlılık Kongresi’ ne katılmaya ve katkı yapmaya davet ediyoruz. 

Ülkemizde önemi giderek artan, bu alanda çalışan uzmanların görüş paylaşma, politika belirleme ve ortak projeler üretmesine Ulusal bağımlılık kongresi’ nin öncülük etmesi beklenmelidir.

Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği, ülkemiz bağımlılık sorunlarının çözümüne ve bu alanda alınması gerekli önlemlere kadar bir çok planlamada belirleyici olmaya devam etmektedir. Ulusal bağımlılık kongreleri de bu bağlamda yapılan eğitim etkinlikleri olarak görülebilir.

Bağımlılık alanı psikiyatrinin çok iyi bilinen bir alanı olmayıp genellikle göz ardı edilen, hastaların genellikle stigmatize edildiği, uğraşmaya değmez bulunduğu bir yerden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştır. Bu tür kongrelerin bir çok işlevi olması doğaldır. Sizleri Osmanlı' ya başkentlik yapmış, eğitim ve turizm kenti olan güzel Edirne’ ye bağımlılık kongresine katılmaya ve Edirne’ nin güzelliklerini keşfetmeye davet ediyoruz.

Prof. Dr. Erdal Vardar
Kongre Başkanı


Kongre Merkezi
Balkan Kongre Merkezi - Edirne

Toplantı Tarihleri
Kongre 10 - 12 Aralık 2015 tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezi - Edirne’ de yapılacaktır.

Stand Alanları 
Kongre süresince sektördeki firmaların oluşturacağı stand alanı ziyarete açık olacaktır.

Yaka Kartı 
Tüm bilimsel ve sosyal aktiviteler için yaka kartı bulundurulmalıdır. Yaka kartsız toplantı salonlarına girilemeyecektir.

Katılım Belgesi 
Kongreye kayıtlı katılımcıların belgeleri 12 Aralık 2015 tarihinden itibaren kayıt masasından verilecektir.

Sunu Teslim / Kontrol Odası
Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunu teslim / kontrol odasında kontrol etmeniz rica olunur. Tüm salonlarda dizüstü bilgisayar ve görüntüleme cihazları bulunacaktır. Sunumlar CD ya da taşınabilir bellek ile teslim edilmelidir. Kişisel bilgisayarlardan sunum yapılmayacaktır. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunumlarınızı oturum saatinizden en az 2 saat önce yayına hazırlanması için sunu teslim / kontrol odasına teslim etmeniz gerekmektedir.

Panel ve Kurs Önerileri
Kongrede dinlemek istediğiniz ya da aktif katkı yapmak istediğiniz panel ve kurs önerilerinizi, kongre web sayfasında bulunan konu öneri gönderimi bölümü aracılığı ile 10 Temmuz 2015 tarihine kadar paylaşmanızı rica ederiz.

Kongre Kurs Eğitimleri
Ulusal Bağımlılık Kongresi içerisinde çeşitli kurs eğitimleri de planlanarak yapılacaktır.

Kongrenin web sitesi: http://bagimlilikkongresi2015.org/

Bu haber toplam 7131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.