1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 8. Ulusal Parkinson ve Hareket Bozuklukları Kongresi

8. Ulusal Parkinson ve Hareket Bozuklukları Kongresi

8. Ulusal Parkinson ve Hareket Bozuklukları Kongresi 30 Eylül ve 4 Ekim 2009 tarihleri arasında Marmaris Ana Oteli ve Merkezi Grand Yazıcı Mares Otelde düzenlenecektir. Kongre ile ilgili ayrıntılar şöyle...

A+A-

KONGREYE DAVET

Değerli meslektaşlarım;

Ulusal Parkinson ve Hareket Bozuklukları Kongrelerinin 15 yılını geride bıraktık. Büyük coşku ve özveri ile hep birlikte yaşadığımız kongrelerimizin 8.'sini 30 Eylül -4 Ekim 2009 tarihinde Marmaris’te organize etmenin gurur ve onurunu yaşıyorum.

Parkinson ve Hareket Bozuklukları hastalıklarında patogenez, genetik ve tedavi gelişmeleri ile ilgili bilimsel çalışmaların gün geçtikçe çığ gibi artması, bu konuda ilgiyi de artırmaktadır. Daha önceki kongremizdeki bilimsel kalite çıtasını biraz daha yükseltmek ve nöroloji ailesine en yeni bilgileri sunmak ve tartışmak hedefimizdir.

Bu nedenle bazal ganglion anatomo-fizyolojisi, hareket fizyolojisi ve fizyopatolojilerinindeki yeni görüşler ve hastalıkların tedavisi konusunundaki yeni gelişmeleri kapsamlı olarak tartışma ortamı yakalamak arzusundayız.

Konusunda ulusal ve uluslar arası söz sahibi olan konuşmacılarımız ve siz sayın katılımcılarla bilimsel düzeyi yüksek bir kongre yaşayacağımıza inanıyoruz. Kongremizde sözel ve poster bildirilere yer verecektir. Ayrıca olgu sunumları ile tedavi geceleri gerçekleştirilecektir. Sözel ve poster sahipleri ile olgu sunumlarında katılımcılar arasından ilk üç dereceye girenlere üç kategoride de bilimsel destek ödülleri dağıtılacaktır.

Kurslar, konferans ve paneller yanında olgu sunumu tedavi gecelerinde sizlerle coşku içinde birlikte mutlu olacağız.

8. Ulusal Parkinson ve Hareket Bozuklukları Kongresinde, 2009 güzel sonbaharında Marmaris’te buluşmak dileği ile hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım.

Düzenleme Kurulu adına
Prof.Dr.Önder AKYÜREKLİ


GENEL BİLGİLER

Kongre Yeri

Kongre Ana Oteli  ve Merkezi Grand Yazıcı Mares Otel, Marmaris’dir.

Kongre Dili
Kongre bilimsel dili Türkçe’dir.

İzin Belgeleri
Kongre katılımı için, kurumlara verilmek üzere talep edilecek kongre davet yazıları isteyen katılımcılara gönderilecektir.

İptaller
Kayıt ve konaklama ücretlerinde, 1 Temmuz 2009 tarihine kadar yapılacak iptallerde ödemenin %50’si iade edilir. Bu tarihten sonra yapılacak iptallerde iade yapılmayacaktır. Tüm iadeler kongre bitiminden sonra yapılacaktır.

Kayıt ve Danışma
Kayıt ve danışma masası Kongre süresince Mares Otel’de 30 Eylül 2009 tarihinden itibaren ve kongre süresince saat 08:00 – 20:00 arası açık olacaktır.

İnternet Sitesi
www.parkinson2009.org

Yaka Kartı
Tüm katılımcı, refakatçi ve firma temsilcilerine yaka karti dağıtılacaktır. Yaka kartı olmayan konuklar kongre aktivitelerine güvenlik nedeniyle kesinlikle katılamayacaktır.

TTB – STE Puanı
Kongre Türk Tabipleri Birliği tarafından “Sürekli Tıp Eğitimi (STE)” olarak kredilendirilmiştir. Bu krediler ile ilgili TTB-STE formlarını kongre çantası içerisinde bulabilirsiniz. Doldurulmuş TTB-STE formlarınızı kongre merkezindeki kayıt masasına bırakmanızı önemle rica ederiz.

Katılım Belgeleri
Kongre katılım belgeleri 2 Ekim 2009 tarihinden itibaren Flap Tour kayıt ve danışma masasından dağıtılacaktır.


İLETİŞİM BİLGİLERİ

KAYIT – KONAKLAMA VE TRANSFER İÇİN

Adres: Ebulula Cad. Park Maya Siteleri
Carlton 17 Kat:5 D:11 34335 İstanbul / TURKEY
Tel : +90 212 444 FLAP
Faks : +90 212 352 1797
E-posta : [email protected]
Web: www.parkinson2009.org

Bu haber toplam 7024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.