1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi

3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi

3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi ve PSİKİYATRİDE FRONTAL LOB İŞLEVLERİ VE ÖTESİ SEMPOZYUMU 12 - 15 Mart 2009 / İSTANBUL

A+A-

Davet Yazısı


Üçüncü Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi (3.UPFK) ve bu kongre çerçevesinde “Psikiyatride Frontal Lob işlevleri ve Ötesi Sempozyumu” 12-15 Mart 2009 tarihlerinde İstanbul’da yapılacaktır. Tema olarak “Çocukluktan Yaşlılığa: Tedaviye Direnç ve Başetme” belirlenmiştir.

3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi’nde her zamanki gibi, Türkiye’den seçkin bilim insanlarımız ve yurtdışından dünyaca ünlü bilim insanları psikofarmakolojideki en son gelişmeleri konferanslar, paneller, yuvarlak masa toplantıları, ikili ve çoklu tartışmalar ve uydu sempozyumları ile gündeme taşıyacaklardır. Yine bu kongrede, alanında isim yapmış bu seçkin bilim insanlarımız tarafından uzmanla buluşmalar ve kurslar düzenlenecek ve bu etkinliklere katılanlara sertifikaları verilecektir.

Bu kongreye gönderilen bildirilerin tam metinleri Klinik Psikofarmakoloji Bülteni’nin özel sayısında yayınlanacaktır. Böylece 3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi’ne gönderilen bildiriler SCI-E’de yer almış olacaktır.

Kongre iki paralel oturum şeklinde planlanmış olup, salonların birinde dünya çapındaki daha genç ve dinamik uzmanlar tarafından nörobilimdeki son gelişmeler aktarılacaktır. Diğer salonda ise kongrenin ana konusu gereği daha çok günlük uygulamada karşılaşılan sorunların ve zor-dirençli olgularla ilgili çözüm önerilerinin paylaşılması, en deneyimli ve yetkin yerli ve uluslararası konuşmacıların değerli birikimlerini etkileşimli bir şekilde aktarmaları ve izleyicilerin, konunun uzmanlarına kafa kurcalayan sorularını birebir sormaları olanağı sunulacaktır.

3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi’nde ayrıca geçmiş kongrelerde yapıldığı üzere, artık geleneksel hale gelen poster bildirilerden jürinin seçeceği ilk üçüne “Poster Bildiri Araştırma Teşvik Ödülleri” verilecektir. Yine 3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi kapsamında jürinin seçeceği iki kişiye, "Psikofarmakoloji Derneği Genç Araştırmacı Bursu" ve "Kariyer Geliştirme Bursu" adı altında iki burs verilecektir.Bunlardan başka 3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi’nde Klinik Psikofarmakoloji Bülteni’nin 17. ve 18. ciltlerinde yayınlanan araştırma yazılarından jürinin belirlediği yazıların sahiplerine ‘Klinik Psikofarmakoloji Bülteni Araştırma Teşvik Ödülleri’ verilecektir.

İstanbul’da 12-15 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak olan 3. Ulusal Psikofarmakoloji Kongresi için, ajandanıza şimdiden not almanızı ve bu kongre ile ilgili değerli öneri ve katkılarınızı bekliyoruz.

Saygılarımla
Prof. Dr. Mesut ÇETİN
Kongre Başkanı


 

 

 

 

 

 

 

 


 

İletişim

 

 

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Mesut ÇETİN
E-posta : [email protected]

BİLİMSEL SEKRETERYA
Dr. M. Alpay ATEŞ
GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Psikiyatri Kliniği
Üsküdar 34668 İSTANBUL
Tel : +90 216 542 20 20 / 3761
Faks : +90 216 349 35 17
E-posta : [email protected]

KONGRE SEKRETERYASI
Serenas Turizm
Kongre ve Organizasyon Hizm. Ltd. Şti.
Turan Güneş Bul. 5. Cad. No: 13 Yıldız
06550 Çankaya - Ankara
Tel : +90 312 440 50 11
Faks : +90 312 441 45 63
E-posta : [email protected]
Bu haber toplam 6049 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.