1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 2011 SBS - İllere Göre Ticaret Liselerinin Taban Puanları

2011 SBS - İllere Göre Ticaret Liselerinin Taban Puanları

İllere göre Ticaret ve Turizm Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı. 2011 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

A+A-

2011 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) İllere göre Ticaret Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı. 2011 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

2011 Ticaret Liseleri Tercih Listeleri için tıklayınız

http://oges.meb.gov.tr/

2011 Ticaret Liseleri Tercih Listelerini incelerken aşağıdaki açıklamaları esas alınız

1) Mülakat sınavı sonuçlarına göre öğrenci alınan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin "Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Programları ile Ticaret Meslek Lisesinin "Anadolu İletişim Meslek Lisesi Programları" na kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci yerleştirilecektir.

2) Mülakat ve Beden Yeterliği sınavı sonuçlarına göre öğrenci alınan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin "Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Programlarının Denizcilik Alanı" na kontenjanın 2 (iki) katı kadar öğrenci yerleştirilecektir. Bu öğrenciler, okulda yapılacak mülakat ve beden yeterliliği sınavında başarılı olmaları ve sağlık durumlarının denizcilik eğitimine elverişli olduğuna dair Sağlık Bakanlığı Sahil ve Hudutlar Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş resmi ve özel sağlık kurum/kuruluşlarından alınacak "Gemi Adamları Sağlık Raporu" ile belgelendirmesi durumunda kesin kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

3)  Mülakat, mülakat ve beden yeterliliği sınavı ile öğrenci alınan programlara ön kayıt yaptırılması gerekmektedir.

4)  Bünyesinde pansiyon bulunan okulları kazanan öğrenciler, bu sınavda aldıkları puana göre yapılacak sıralama ile pansiyonda mevcut boş kontenjan bulunması ve ilgili mevzuatında belirtilen şartları taşıması halinde yatılılık imkânlarından yararlandırılabilecektir.

Bu haber toplam 5078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.