1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 2010 SPK Sınavı Sonuçları

2010 SPK Sınavı Sonuçları

Sınav sonuçlarının hangi tarihten itibaren açıklanacağı Sınava Giriş Belgelerindebelirtilecek. 2010 SPK Sınavı Sonuçları ile ilgili kılavuzda yer alan açıklamanın ayrıntıları şöyle

A+A-

Sınav sonuçlarının hangi tarihten itibaren açıklanacağı Sınava Giriş Belgelerinde belirtilecek. 2010 SPK Sınavı Sonuçları ile ilgili kılavuzda yer alan açıklamanın ayrıntıları şöyle:

Sınav sonuçlarının hangi tarihten itibaren açıklanacağı Sınava Giriş Belgelerinde belirtilir. Adaylar belirtilen tarihlerde TC kimlik numaralarını girmek suretiyle http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb internet adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilir ve internet üzerinden döküm alabilirler.

Adayların notlarının yer aldığı Sınav Sonuç Belgesi ayrıca adreslerine gönderilmez.

Sınav Sonuç Belgeleri Lisans Belgesi yerine geçmez. Aday lisans alma aşamasındaki koşulları sağlamadıkça sınavda başarılı olsa bile bu belge ile lisans gerektiren görev alanlarında çalışmaya yetkili değildir.

Adaylar sınav sorularına ve sınav uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarının http://www.tspakb.org.tr internet adresinde yayımından itibaren en geç 7 (yedi) işgünü içerisinde TSPAKB’ye yapacaklardır. Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar ise sonuçların adaylara duyurulmasından itibaren en geç 7 (yedi) işgünü içerisinde MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere TSPAKB’ye yapılacaktır.

Adayların sorulara ve sonuçlara dair itiraz başvuruları Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün T.C Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki 5495218-5001 no’lu hesabına her soru için 10 TL (On TL KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ile kabul edilecektir. Sınav sonuçlarının açıklanmasını takiben, sınav sonuçlarına itirazla birlikte yapılacak soru itirazları dikkate alınmayacaktır. Soru itirazları “İtiraz Formuna” yazılır.

Yukarıda belirtilen süreler içerisinde ilgili kurum kayıtlarına girmeyen itirazlardeğerlendirmeye alınmayacaktır.Banka dekontu, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, gerekçe, imza ve adresiolmayan dilekçeler, faksla yapılan itirazlar ile süresi geçtikten sonra yapılanitirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu haber toplam 4163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.