1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 20. Anadolu Psikiyatri Günleri

20. Anadolu Psikiyatri Günleri

20. Anadolu Psikiyatri Günleri, Haziran 2011’de Türkiye Psikiyatri Derneği ve Mustafa Kemal Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı işbirliği ile Antakya’da düzenlenecek...

A+A-

20. Anadolu Psikiyatri Günleri, Haziran 2011’de Türkiye Psikiyatri Derneği ve Mustafa Kemal Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı işbirliği ile Antakya’da düzenlenecek... Kongreyle İlgili ayrıntılar şöyle:

DAVET

Değerli Meslekdaşlarımız,

20. Anadolu Psikiyatri Günleri, Haziran 2011’de Türkiye Psikiyatri Derneği ve Mustafa Kemal Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı işbirliği ile Antakya’da düzenlenecektir.

İ.Ö. 4000 yıllarına dayanan kökleriyle medeniyetler kenti Antakya; Hititler’den Mısırlılar’a Grekler’den Romalılar’a Makedonlar’dan, Araplar’a ve son olarak da Türkler’e ev sahipliği yaparak dünya kültürlerinin gelişimine tanıklık etmiştir.

Üç semavi dinin barış, kardeşlik ve hoşgörü duygularıyla bir arada yaşandığı, ezan, çan ve hazan seslerinin birarada duyulabildiği medeniyetler kenti Antakya, İsa Mesih öğretisine inananların ilk kez “Hıristiyan” adını aldıkları, dünyanın ilk mağara kilisesi Saint Pierre Kilisesi ve Anadolu’nun ilk camisi olan Habibi Neccar Camisi ile dinsel kültüre katkıda bulunmuştur. Tunus Bardo Müzesi’nin ardından dünyanın ikinci büyük mozaik koleksiyonuna sahip müzesi olarak kabul edilen Antakya Mozaik Müzesi’ne, tarihi Antakya Kalesi ve surlarına, birbirinden değerli bir çok tarihi ve kültürel zenginliğe sahiptir.

Büyük İskender’in İ.Ö 330’da güzelliğine ve zenginliğine hayran kaldığı dillere destan su kaynakları ve şelalesi, gelişmiş damak tadı ile mezeleri, yemekleri ve künefesi ile ünlü Zeus’un oğlu Apollon’un Daphne’sinde (Harbiye) bütün Ortadoğu ve Anadolu’nun tadlarının buluşmasına tanıklık edeceğiz.

Sizleri, geçmişten aldığı birikimle yarını şekillendiren kültüre tanıklık ederken, DSM-V bağlamında geçmişten geleceğe psikiyatriyi tartışmaya, çok kültürlülüğün beşiği Antakya’ya bekliyoruz.


Doğan Yeşil bursa                  Asena Akdemir
TPD Genel Başkanı               MKÜ, Tıp Fakültesi / Psikiyatri AD Başkanı 


Bilimsel Program için tıklayınız

Kayıt konaklama bilgileri için tıklayınız

Genel Bilgiler

Toplantı Tarihi
14 - 17 Haziran 2011

Toplantı yeri
Ottoman Palace Otel, Hatay

Kayıt Masası
14 - 17 Haziran 2011, 08:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Yaka Kartı
Kayıt masasından kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının toplantı süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve toplantı süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için şarttır.

Toplantı Çantaları
Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılara kayıt masasından verilecektir.

Katılım Belgeleri
Toplantının kapanış günü kayıt masasından verilecektir. Toplantıdan erken ayrılacak konuklarımızın katılım belgelerinin hazırlanması için kayıt masasındaki görevlilere önceden haber vermeleri gerekmektedir.

Kredilendirme

Toplantı programı, Türk Tabipleri Birliği Sürekli Tıp Eğitimi Kredilendirme Kurulu tarafından kredilendirilecektir. Formların doldurulup kayıt masasında bulunan görevli personele teslim edilmesi gerekmektedir.

Bildiri Kabul Yazıları
Bildiri kabul yazılarının, indirimli kayıt konaklama tarihinden sonra tebliğ edilmesi durumunda, bildiri sahipleri yine indirimli fiyatlardan yararlanabilecektir.

Sunum Kontrol Odası
Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunu teslim / kontrol odasında kontrol etmeniz rica olunur. Toplantı süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır. Tüm salonlarda dizüstü bilgisayar ve görüntüleme cihazları bulunacaktır. Kendi dizüstü bilgisayarını kullanmak isteyen konuklarımızın sunum yapacakları salonda mutlaka önceden cihazlarını kontrol etmelerini rica ederiz. Sunumlarınızda kullanmak istediğiniz teknik cihazlarınızı en geç 15 Mayıs 2011 tarihine kadar Ventio Organizasyon’a yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir.

Sponsorluk
Sponsorluk ile ilgili olarak Ventio Organizasyon ile iletişime geçebilir, sponsorluk taleplerinizi [email protected] adresine yazılı olarak geçebilirsiniz. 


İLETİŞİM

Türkiye Psikiyatri Derneği
Genel Merkezi
Tunus Caddesi 59/5 Kavaklıdere - Ankara
 
Tel : 0312 468 74 97
Faks : 0312 426 04 53
E-posta : [email protected] 
Web Sitesi: www.psikiyatri.org.tr  

 
Organizasyon 
 
Nispetiye Cad. Başlık Sok.İnci Apt. No:4 D:3 1.Levent - İstanbul
Tel  : 0212 282 5979
Faks : 0212 282 5917
Web Sitesi : http://www.ventio.com.tr 
E-posta : [email protected]

 

Bu haber toplam 6042 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.