1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 13. Dünya Psiko-Onkoloji Kongresi

13. Dünya Psiko-Onkoloji Kongresi

13. Dünya Psiko-Onkoloji Kongresi 16-20 Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Kongre ile ilgili bilgiler şöyle...

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Uluslararası Psiko-Onkoloji Derneği (International Psycho-Oncology Society) tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenecek olan Dünya Psiko-Onkoloji Kongresi'nin 2011 yılındaki ana teması, Kanser hastalarına destek amacıyla küresel ölçekte "Rutin Kanser tedavi uygulamalarını Psikososyal bakım ile bütünleştirmek ve bu amaçla kıtalararası (küresel ölçekte) kültürel uygulamaları ve farklı disiplinlerdeki uygulamaları bir arada değerlendirmek" olarak belirlendi.

13. Dünya Psiko-Onkoloji Kongresi'nde Kanser tedavisine yönelik kültürel uygulamaların bir arada tartışılması ve değerlendirilmesi esas alınıyor. Farklı kültürlerin kanser tedavisinde geliştirdikleri psikolojik başa çıkma yöntemlerinin ve faklı disiplinlerdeki uygulamalarla birleştirilmesi hedefleniyor.

Kongrenin Başkanlığını, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nde Psikososyal Onkoloji Bilim Dalı’nı kuran ve başkanlığını yürüten, aynı zamanda İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri A.B. Dalı Öğretim Üyesi ve Konsültasyon-Liyezon Psikiyatrisi Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Sedat ÖZKAN yapıyor.

Kongre kayıt bilgileri için tıklayınız

Kongreye bildiri gönderme işlemleri için tıklayınız

Kongreyle ilgili iletişim, katılım, bildiri gönderme ve değerlendirme tarihleri, konaklama ve diğer ayrıntılı bilgiler için www.ipos2011.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TOPKON KONGRE HİZMETLERİ
Zühtüpaşa Mah. Rifatbey Sok. No: 24
34724 Kalamış-İstanbul Kadıköy
Tel: 0216 330 90 20 / BPX
Faks: 0216 330 90 05/06/07/08/09
[email protected]

Bu haber toplam 8606 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.