Vodafone'dan Psikolojik Danışmanlık Servisi

Vodafone'un yeni hizmeti ''Psikolojik Danışmanlık Servisi''yle Vodafone abonelerinin, psikolojik konularla ilgili uzman psikologlarla konuşma imkanına sahip oldukları bildirildi.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, ''Vodafone Psikolojik Danışmanlık Servisi''yle cep telefonu aracılığıyla uzman psikologlardan psikolojik danışmanlık almanın mümkün olduğu belirtildi.

Açıklamada, bu hizmetle kendisinin veya bir tanıdığının psikolojik sorunlarının çözümü hakkında bilgilenmek ve yönlendirilmek isteyen Vodafone abonelerinin, konusunda uzman ve diplomalı psikologlardan oluşan bir ekiple doğrudan görüşme olanağı buldukları ifade edildi.

''Psikolojik Danışmanlık Servisi''nden yararlanmak için ''7535''i aramanın yeterli olduğuna dikkatin çekildiği açıklamada psikolojik danışmanlık hizmetini veren uzman psikologların bilgilerinin yer aldığı anons sayesinde kullanıcıların, seçtikleri bir psikologla konuşabildikleri gibi her arayışlarında aynı uzmanla konuşabilme imkanına da sahip oldukları vurgulandı.

Açıklamada, konuşulan süreye göre ücretlendirmenin yapıldığı belirtilen ''Vodafone Psikolojik Danışmanlık Servisi''nde bir dakikalık konuşma bedelinin 2,5 lira veya 33 kontör olduğu kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı