Uyuşturucu Savaşı!

İki aydır uyuşturucu çeteleriyle çevre sakinleri arasında gerginliğin yaşandığı Maltepe Gülsuyu Mahallesi önceki akşam yine karıştı. Uyuşturucu satıcılarını protesto eden gruba ateş açıldı, 17 yaşındaki bir genç yaralandı. Dün gece de eylem yapan gruba at

İstanbul Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde uyuşturucu çeteleriyle çevre sakinleri arasında önceki gece 1 kişinin yaralandığı olayın ardından dün gece de silahlar konuştu. Uyuşturucu satıcılarına karşı eylem yapan gruba düzenlenen silahlı saldırıda biri kadın 5 kişi yaralandı. 

'ALKOLLÜYDÜM ATEŞ ETTİM' 

Gülsuyu'nda iki aydır uyuşturucu çeteleriyle mahalle sakinleri arasında yaşanan gerginlik önceki gece tırmandı. Mahallede uyuşturucu satışına karşı eylem yapan grupla alkollü olduğu öne sürülen A.T. (38) adlı şahıs arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve eylemcilerden M.A. (17) kalçasından tabancayla yaralandı. Polis dün şüpheli A.T'yi evinde gözaltına aldı. A.T'nin ön ifadesinde tartıştığı eylemcilerin üzerine yürüdüğünü ileri sürerek "Alkollüydüm. Tartışma çıktı, ateş ettim" dediği öğrenildi. 

Gülsuyu'ndaki huzursuzluk dün de devam etti. Uyuşturucu satışını protesto etmek için Mesut Caddesi'nde toplanan gruba kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Eyleme katılanlardan H.F.G. (18), G.A. (25), Y.İ, S.A. ve A.K. yaralandı. Başına iki kurşun isabet eden G.A. ve başına dört kurşun isabet eden H.F.G.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. 

9 KİŞİ YARALANMIŞTI

Gülsuyu Mahallesi'nde 7 Ağustos'ta meydana gelen olaylar zincirinde 3 ayrı silahla yaralama olayında toplam 9 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili olduğu öne sürülen Göksel K. isimli şüpheli yakalanmış, Göksel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

MECLİS GÜNDEMİNE GELİYOR 

Yaralı genci dün hastanede ziyaret eden CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, "Gülsuyu'ndaki çetelerin bu baskısı uzun zamandır devam ediyor. Daha önce de bu tip kurşunlamalar yaptılar" dedi. Öğüt, Gülsuyu'ndaki olayların daha önce Meclis gündemine de geldiğini, salı günü bu konunun mecliste yine dile getirileceğini söyledi.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı