Uyuşturucu pençesindeki ünlüler

Onbinlerce gence örnek olan sanat dünyasının önde gelen birçok ismin uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı. İşte, dünden bugüne uyuşturucuya esir olan ünlülerimiz:

HABER7 - Milyonları ekrana kitleyen, Reşt Nuri Güntekin'in 'Yaprak Dökümü' eserinden uyarlanan ve aynı adla yayınlanan dizinin, Şevket'i, Caner Kurtaran'ın kokain yüzünden hastanelik olması uyuşturu ile başı belaya giren ünlüleri tekrar akla getirdi.

Sevilen dizi ‘Yaprak Dökümü’nün Şevket’i Caner Kurtaran, geçen yıl kokain yüzünden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. İki yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Kurtaran’ın davası sürerken, geçtiğimiz günlerde kokainden ikinci kez hastanelik olduğu ortaya çıktı...

Ondan kısa süre önce de, 'Emret Komutanım' dizisinin Deniz Yüzbaşısı Seda Akman da kokain aleminde basılmıştı. Bunlar sanat dünyasında ilk defa gündeme gelen olaylar değil. Onbinlerce gencin örnek aldığı, şarkıcı, türkücü, oyuncunun daha önce uyuşturucu kullandığı ve sattığı ortaya çıkmıştı. 

Magazin alemini yakından takip eden Hafta Sonu Dergisi, dünden bugüne uyuşturucunun esiri olan ünlülerin dosyasını açtı.

İşte bomba gibi patlayan uyuşturucu olayları ve bu olaylara adı karışanlar, sorgulananlar, mahkum olanlar ve hayatını kaybedenler:

BAŞI UYUŞTURUCU İLE BELAYA GİREN ÜNLÜ İSİMLER...

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı