Tuncel Kurtiz Hayatını Kaybetti!

Belgesel dünyası öksüz kaldı ve Tuncel Kurtiz, hayatını kaybetti. Tuncel Kurtiz şiirleri, Tuncel Kurtiz nereli ve Tuncel Kurtiz neden öldü ve nasıl öldü işte Ramiz Dayı kimdir ve neden hayatını kaybetti tüm detaylar.

Belgesel dünyası öksüz kaldı ve Tuncel Kurtiz, hayatını kaybetti. Tuncel Kurtiz şiirleri, Tuncel Kurtiz nereli ve Tuncel Kurtiz neden öldü ve nasıl öldü işte Ramiz Dayı kimdir ve neden öldü tüm detaylar.

NTV kanalının belgesellerinde seslendirme yapan ve sesi ile BBC'nin müthiş belgesellerine hayat ve yön veren isim olarak bilinen Tuncel Kurtiz, ansızın ölümü ile tüm sevenlerini şoke etti.

Özellikle müthiş yaşam tarzı ve hayat biçimi yaşam şekli ile pek çok insana örnek olan isim olan Tuncel Kurtiz, belkide hiç kimsenin bekleyemeyeceği bir şekilde hayatını kaybetti ve Ramiz Dayı evinde dengesini kaybederek yere düştü ve bu düşüş esnasında Tuncel Kurtiz'in kafasını sert bir şekilde evinin duvarına çarptığı söyleniyor ve Tuncel Kurtiz'in taş gibi bedeni duvarın sert yapısına dayanamadı ve 77 yaşında olmasına rağmen pek fazla hastalandığı görülmeyen Tuncel Kurtiz, ansızın gelen ölümü ile tüm sevenlerini yasa boğdu.

Belgesel dünyasına sesi ile yön veren isim olan Tuncel Kurtiz'siz BBC ve NTV ne yapacak daha doğrusu Belgesel seven insanlar artık Tuncel Kurtiz olmadan belgesel nasıl izleyecek merak konusu.

Tuncel Kurtiz'i ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisindeki ramiz Dayı rolü ile de her zaman hatırlayacağız ve Tuncel Kurtiz, bir idol olarak dünyadan ayrıldı ve seven bir çok hayranı onun dizilerini filmlerini şiirlerini ve kendine has yorumu ve sesi ile belgesellerini izlemeye devam edecek bir ömür boyu..

Tuncel Kurtiz'in ölümü sonrasında dizi dünyası da yasa bürünmüş durumda ve kendisi gibi belgesel sunan ve aynı zamanda dizi ve sunuculuk yapan Kenan Işık ise bu ani ölüme çok hazırlıksız yakalandı ve onunla ilgili olarak yaşı olmayan Tuncel Kurtiz'i maalesef çok erken kaybetti dedi ve bilindiği gibi uzun yıllar yurt dışında yaşamak zorunda kalmıştı ve en çok şaşırdığım ölümlerden birisi oldu ve onun olmayacağı beni bir hayli sarsmış durumda ve mekanı cennet olsun dedi Kenan Işık.

Yine sinema ve sanat dünyasında pek çok isim Tuncel Kurtiz'in ani ölümüne bir hayli üzülmüş durumda ve aralarında Genco Erkal, Rasim Öztekin,Melek Baykal ve daha bir çok ünlünün olduğu isimler, üzüntülerini dile getirdiler ve Tuncel Kurtiz'in 77 yaşında hayata veda etmesine hayli üzüldüklerini belirttiler.

Hayatı boyunca uzunca bir süre yurt dışında yaşayan Tuncel Kurtiz, namı diğer Ramiz Dayı bugün öğle saatlerine doğru hayata veda etti ve ölüm nedeni olarak ise ani beyin travması gösteriliyor ve Tuncel Kurtiz'in başını sert şekilde duvara çarparak hayatını kaybettiği iddia ediliyor.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı