TÜBİTAK ödüllü liseli kız intihar etti

Şanlıurfa'da Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) yarışmalarına katılarak dereceler elde eden bir kız öğrenci, intihar etti.

YENİŞAFAK & AJANSLAR - Şanlıurfa'da Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) yarışmalarına katılarak dereceler elde eden bir kız öğrenci, intihar etti.

Alınan bilgiye göre Şanlıurfa Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Duygu Kutlu (17) eğitim öğretim gördüğü okulun son dersinde eve erken gitmek için öğretmeninden izin istedi. İzin alamayınca morali bozulan Kutlu, dersin bitiminde arkadaşlarına aynı servise binmeyerek yürümek istediğini söyledi.

Bu sırada annesine 'Anne bugün biraz geç geleceğim çarşıda işlerim var' diyerek cep telefonundan mesaj geçen genç kız daha sonra Karaköprü beldesine geldiği sırada inşaat halindeki bir binaya çıktı. Dördüncü kattan kendini aşağı bırakan Kutlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kızın cesedini çevreden geçen vatandaşların görmesi üzerine jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri genç kızın öldüğünü fark etti. Kutlu'nun cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayın duyulması üzerine ailesi ve okuldaki arkadaşları sinir krizleri geçirdi. Bu arada Duygu Kutlu'nun geçtiğimiz yıl TÜBİTAK tarafından Elazığ'da düzenlenen yarışmalara katılarak derece elde ettiği öğrenildi.

Çalışkan bir öğrenci olan Kutlu'nun neden intihar ettiği konusunda çalışma başlatıldı.

3. Sayfa Haberleri

Lisa Montgomery İdam Cezası Onaylandı
31 Araç Birbirine Girdi:1 Ölü 14 Yaralı
Kazada yaralanan Can Gürzap, yoğun bakımda tutuluyor