ŞİZOFREN GENCİ KARAKOLDA POLİS Mİ ÖLDÜRDÜ?

12 Yıldır şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen Erdal Keloğlu’nun karakolda dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.

HABERVİTRİNİ.COM - Zonguldak'ın Çaydamar Mahallesi'ne bağlı Devrek Caddesi'nde oturan ve 12 yıldır şizofreni tedavisi gördüğü ileri sürülen Erdal Keloğlu, evinin önünde kriz geçirerek çevresine zarar vermeye başlıyor.

Polislerin, çabalarına rağmen Erdal keloğlu karakola götürülemeyince ağabeyi, Murat Keloğlu'ndan karakola getirilmesi istendi. Karakola götürülen Erdal Keloğlu, bura da taşkınlığına devam etmesi nedeniyle polisler tarafından etkisiz hale getirmeye çalıştığı ileri sürüldü. Erdal Keloğlu, olay yerine gelen ambulansla Zonguldak Devlet Hastanesi'ne ölü olarak götürüldü. Ağabeyi Murat Keloğlu, yaşanan kargaşa da polisin biber gazı ve copla müdahale ettiği kardeşinin olay yerinde hayatını kaybettiğini iddia etti. Hastane morguna götürülen Keloğlu'nun cesedi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Zonguldak Emniyet müdürü Atilla Çınar'da yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte olayın olduğu Soğuksu Polis Merkezi'ne giderek olayı soruşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapmayan Emniyet Müdürü Atilla Çınar, soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı