Ruh Sağlığı Korosu Beğeni Topladı

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastalardan oluşan ‘Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konser beğeni topladı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen konserde 28 kişilik koronun bir kısmı hasta ve hasta yakınlarından oluştu. Şef Erdal Şahin yönetimindeki koro 2 bölümden 24 parça seslendirdikleri Türk sanat müziği ile seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konser öncesi konuşma yapan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Salış, “Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Samsun’da bir bölge hastanesidir. Son zamanlarda rehabilitasyon hizmetleri ile hastalarını buluşturmaya çalışan, hasta ve çalışanı ile birlikte bir hedefe doğru yürümeye çalışan bir hastanedir. Bu yönde hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Çalışanlarımız ve hastalarımız ile birlikte mesai sonrası uzun ve aylarca süren bir çalışmasının sonucu şuanda sizin karşınızda. Bizim amacımız ve hedefimiz, biz hastalarımız ile biriz ve bütünüz. Bu birlik ve bütünlük toplumun bütün alanlarına yayılsın ve kabul görsün. Böylelikle toplumun bütün katmanları bu olguyu kabul ettin istedik. Bu istikamette de hastane olarak öncü olduk” dedi.

AKM’de düzenlenen konseri çok sayıda davetli izledi.

İHA 

Yaşam Haberleri

Şizofreni Hastalığına Yakalanan Ünlüler
Radyo Trafik'e Yeni Transfer
Evlerde Beslenen Kuşlar Alerjik Reaksiyona Neden Olabilir
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Pandemiden 2021 için dersler çıkarılmalı”