Psikolog Alper Engeler Bıçaklanarak Öldürüldü

Kadıköy'de dün gece psikolog Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler, evinin yakınlarında esnaf komşusu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

CİNAYETİN NEDENİ GÜRÜLTÜ KAVGASI MI, KEDİ EVİ TARTIŞMASI MI?

Ünlü psikolog, Kadıköy Moda'da evinin yakınlarında su bayiliği yapan esnaf komşusuyla tartıştı. Sosyal medyadaki iddialara göre tartışmanın nedeni psikolog Engeler'in kediler için yaptığı evdi. Katil zanlısı, Alper Engeler'in kedilerin üşümemesi için yaptığı eve tepki göstermişti.

Bu iddia sosyal medyada komşuları tarafından dile getirildi. Emniyet kaynakları ve diğer komşularına göre ise cinayetin nedeni gürültü kavgası.

Engeler'in daha önce de aynı gerekçeyle işyerine gittiği esnafla kavga ettiği belirtildi.
Ünlü psikoloğun bıçaklandığı sokaktaki bir esnaf, "Gece yarısı içkili vaziyette geliyor, sokakta birisiyle tartışıyor. Birbiriyle boğuşurken bıçaklanarak hayatını kaybediyor. Facebook’ta kedi kavgası denmiş ama kediyle bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

DHA'nın geçtiği habere göre ise olay Caferağa mahallesi Ağabey sokakta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Su dükkanında kalan Hızır E. (47) sokağa çıktı, alkollü şekilde gelip gürültüğü çıkarttığını iddia ettiği 49 yaşındaki klinik psikolog Alper Engeler'le tartıştı. Tartışma kavgaya döndü. Hızır E. kendsine küfür ettiği iddiasıyla işyerinden aldığı ekmek bıçağı ile psikolog Engeler'i bıçakladı. Engeler, yere yığılırken çevredeki vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Engeler'in olay yerinde hayatını kaybettğini belirledi. Engeler'in cenazesi polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, polis tarafından yakanarak gözaltına alındı.

Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler Kimdir?

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Psikoloji bölümü olmak üzere çeşirli üniversitelerde öğretim olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler İstanbul Psikoloji Enstitüsünde yönetici-koordinatör ve Psikolog Dr. ve eğitimci olarak görev yapmaktaydı

Haberin videosu


Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı