PROBLEMLERİ TANIMA KAMPANYASI

Zeytinburnu Rehberlik araştırma merkezi tarafından problem alanlarına yönelik büyük tanıtım kampanyası başlatıldı.

Zeytinburnu Rehberlik araştırma merkezi tarafından problem alanlarına yönelik büyük tanıtım kampanyası başlatıldı. Kurum Müdürü Psikolojik danışman Hilmi EREN yaptığı açıklamada tanıtım kampanyasıyla ilgili olarak şunları ifade etti:

Problemler ortaya çıktıktan sonra ya da geç müdahale sorunun kronikleşmesine neden olur buda çözümü güçleştirir. Problem alanlarıyla ilgili kamuoyunun bilinçlendirilmesi amacıyla Zeytinburnu Rehberlik Araştırma Merkezi olarak “Problemimi tanıyorum erken önlem alıyorum” başlığı altında büyük bir tanıtım kampanyası başlattık. Tanıtım kampanyası kapsamında 8 ayrı başlık altında yaklaşık 60 bin broşür ve 1200 afiş bastırıldı. 23 Ekim Salı gününden itibaren eğitim kurumları aracılığıyla tüm ilçeye dağıtılacak tanıtıcı broşür ve afişler şu konu başlıklarını kapsamaktadır.

  • Sınav Kaygısı
  • Kitap Okumak
  • Zaman Yönetimi
  • Üstün yetenekli Çocuklar
  • Kaynaştırma Eğitimi
  • Verimli Ders çalışma
  • Otizm
  • Ve Engelleri birlikte aşalım

Kurum müdürü Psikolojik danışman Hilmi EREN tanıtım kampanyasıyla ilgili olarak ayrıca şunları ifade etti:

Zeytinburnu ilçesinde başlatmış olduğumuz bu kampanyayla ilgili izleme çalışmaları yapılacak ve pozitif sonuçlar alınması durumunda tanıtım kampanyasının birçok il ve ilçe merkezinde uygulanması için proje öneri çalışmaları başlatılacaktır.”

Zeytinburnu Rehberlik Araştırma Merkezi yetkilileri tarafından kurumun diğer etkinlikleri hakkında Aktüel psikoloji sitesine çeşitli bilgiler sunuldu.

Akşam gün kararmasıyla beraber gece 01:00 e kadar ilçe halkına projeksiyon cihazından bilgi içerikli görsel sunumlar kurum duvarında afişe edilmektedir.

Zeytinburnu RAM gerek iç dizaynı, gerekse kullandığı araç gereçler konusunda model bir kurum olma iddiasında yoluna devam ediyor. 2007 yılında resmi açılışı yapılan kurum, çok kısa sürede oldukça verimli işleyen kurumsal yapılanma sürecini tamamladı. Önümüzdeki günlerde İSO 9001 kalite belgesine başvuracaklarını ifade eden Kurum Müdürü Türkiye’nin ilk İSO 9001 kalite belgeli kurumu olacaklarını ifade etti.

Rehberlik Haberleri

Mutlu çocuk yetiştirmenin 10 altın kuralı
Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası
EBA sisteminde en büyük sorumluluk velilerde
Eve kapanan çocukla kaliteli zaman geçirmenin yolu
Çocuğunuza uyku alışkanlığı kazandırmanın yolu bu önerilerden geçiyor!