Paris’in ünlü street art sanatçıları Guate Mao ve Kofi Frimpong İstanbul’a geliyor.

Gama Gallery ve Fırın@theCemetery işbirliğiyle, Paris’in ünlü street art sanatçıları Guate Mao ve Kofi Frimpong İstanbul’a geliyor.

Büyük boyuttaki çarpıcı çalışmaları; sadece iki gün, 16 Kasım, Cuma ve 17 Kasım, Cumartesi tarihlerinde sıra dışı mekan Fırın’da, sanatçıların canlı performansları eşliğinde bir parti modunda sergilenip, aynı zamanda satışa sunulacak.

Sizleri 16 Kasım, Cuma saat 20.30 - 22.30 arasında gerçekleşecek açılışta aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Davetin akabinde gece, Fırın@theCemetery'nin konuğu olarak ülkemize gelen dünyaca ünlü DJ/Prodüktör &ME'nin soluk kesen performansı ve mekânın özgün şovları ile devam edecek.
Cuma akşamı açılışı kaçıranlar,  sanatçıları ve eserlerini, Fırın'ın eğlenceli ambiyansında 17 Kasım, Cumartesi akşamı 22.30'dan itibaren de görebilirler.



Sanatçılar hakkında:

Guate Mao, Paris şehri tarafından desteklenen, tipik, aykırı, dahi bir genç sokak sanatçısı. Muhteşem portreleri, dünya insanını milliyeti olmadan irdeliyor.

Kofi Frimpong ise Gana asıllı, Parisli dünyaca ünlü bir sanatçı. İlk sergisi ‘Prehistoire Moderne’ Paris’te övgüyle karşılandı. Ardından Cannes Festivali, New York, Miami duvar projeleri geldi. Hatta ‘Boucherie 8’ projesinde, soğuk oda duvarlarına fresk yaptı. Pozitif bir yaklaşımla evrensel temalar üzerinde çalışıyor.




 

Yaşam Haberleri

Şizofreni Hastalığına Yakalanan Ünlüler
Radyo Trafik'e Yeni Transfer
Evlerde Beslenen Kuşlar Alerjik Reaksiyona Neden Olabilir
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Pandemiden 2021 için dersler çıkarılmalı”