Öğrenciler Ölümün Eşiğinde

Mardin'de facia.. Nusaybin ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Okul minibüsünün kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada Allahtan daha fazla can kaybı yaşanmadı.. Keşke hiç yalanmasaydı ancak bugün meydana gelen kaz

Mardin Nusaybin'de bu sabah saatlerinde yürekleri burkan bir olay meydana geldi. Okul minibüsünün kamyon ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada  3 kişi hayatını kaybederken 12 kişi yaralandı.  Meydana gelen kazada 2'si öğrenci olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.  15 kişinin yaralandığı kazada can kaybının daha fazla olması bir nevi yüreklere su serptti ancak 3 ölü yakınları olay yerinde feryat figan yıkıldılar. İşte olayın ayrıntılar.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yolcu minibüsünün kamyona çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2′si öğrenci 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. / Mardin Nusaybin’de trafik kazası: 2′i öğrenci 3 ölü.

Alınan bilgilere göre Nusaybin’den Mardin’e gitmekte olan içinde öğrencilerin de bulunduğu Emin Sekmen idaresindeki yolcu minibüsü Ortaköy beldesi yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle önünde seyreden Abdülrezzak Acar’ın kullandığı 73 DT 910 plakalı kamyona çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Emin Sekmen ile kimliği henüz belirlenemeyen 2 öğrenci olay yerinde hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Yaralılar, Mardin’deki hastanelerde tedavi altına alındı.

 Haberevet 

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı