Oğlum Engin Baytar "Psikopat Değil"

Engin Baytar’ın babası Adnan Baytar eleştirilen oğluna sahip çıktı: "Benim oğlum psikopat değil"

G.Saraylı yıldızın 10 numara bir insan olduğunu belirten baba Baytar, “Oğlumun psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyleyenler var. O, gayet sağlıklı. Sivas maçı sonrası aradım, pişman ve ağlıyordu. E-6’da arabayla stres atıyordu” dedi. 

GALATASARAY’DA Sivas kalecisi Borjan’a kafa atan ve gündeme oturan Engin Baytar’ın cumartesi günkü maçtan sonra sabaha kadar otobanda stres attığı ortaya çıktı. Beyaz TV’ye konuşan Engin’in babası Adnan Baytar, oğlunun üzerine çok gelindiğini belirterek, “Engin’in psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyleyenler var. Benim oğlum psikopat değil, böyle bir bir şeye de ihtiyacı yok. Psikyatrisler zamanında oğluma bazı maçlar öncesi destek verdi ama o, asla psikopat değildir” dedi.

40 gün ‘deli’ derseniz delirir

Baba Baytar, “G.Birliği’nden problemli ayrıldı. Ama Trabzonspor’da ne hocasıyla ne de arkadaşlarıyla sorunu yoktu. Oğlumun çok üstüne geldiler. Bir insana 40 gün ‘deli’ derseniz o insan en sonunda delirir. Oğluma destek olmak için Sivas maçından sonra aradım. Kendisi stres atmak için E-6’da otomobiliyle tek başına dolaştığını söyledi. Gördüğü kırmızının üzüntüsünü yaşıyordu. Bana telefonda ağladı. Onun hangi psikolojiyle kafa attığını anlamadım. Ama mutlaka bir nedeni vardır” dedi. 

Parasını asla faize yatırmaz

Engin’i çok iyi yetiştirdiğini belirten Adnan Baytar, “Ben oğluma tokat bile atmadım. Evlatlarımı dört dörtlük yetiştirdim. Engin de 10 numara çocuktur. Çok düşünceli ve iyi bir insan. İnançları da sağlamdır. Kazandığı parayı faize asla yatırmaz.  Şimdi F.Bahçe derbisinde oynamayacağı için çok üzgün ve pişman” dedi. Bu arada Sivas kalecisi Borjan da “Engin çok iyi biriymiş. Kafa atmış olmasına ve olayda benim olmama çok züldüm. Kendisini moral vermek için arayacağım” dedi.

Yönetim, kırmızıları affetmeyecek

Cezalar belli oluyor

G.Saray’da bugün 17.00’de TT Arena’da yapılacak olağan yönetim toplantısında Sivasspor maçında kırmızı kart gören Engin ve Elmander’e verilecek ceza karara bağlanacak. Bu konuda Fatih Terim’den de rapor isteyen yönetimin, takımın durumunu da masaya yatıracağı belirtildi. Bu arada G.Saray, G.Birliği hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün başladı. Sabri’nin tedavisine devam edilirken Melo, Yekta ve Ujfalusi salonda ve sahada ayrı çalıştı.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı