Manisa'da Psikoloji Seminerine Bir Kişi Bile Gelmedi

Manisa Belediyesi ve Halk Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ve 'Televizyonun çocuklar üzerindeki etkileri'nin anlatıldığı seminer Manisalılar tarafından ilgi görmedi.

Manisa Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ve Nisan ayı etkinlikleri kapsamında yer alan 'Televizyonun Çocuklar Üzerindeki Etkileri' konusunda seminer  gerçekleştirilemedi.

Psikolog Beste Sübitay tarafından Belediye Meclis Salonu'nda verilmesi planlanan seminere Manisa ilgisiz kaldı. Hiç kimsenin katılmadığı seminerde salonda Psikolog Beste Sübitay ve Belediye yetkilisi Elif Sargın Başaran ile basın mensuplarından başka kimse yoktu.

Seminere katılımın sağlanması için bir süre bekleyen Psikolog Beste Sübitay, katılım sağlanmayınca Manisa Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen semineri veremedi. Konuşmacı ve belediye yetkilisi bir süre karşılıklı oturarak seminere dinleyici gelmesini bekledi.

Ancak beklenen olmayınca, sonunda Manisa Belediyesi yetkilisi Elif Sargın Başaran, Manisalılar'ın konuya duyarsız kalması nedeniyle her ne kadar semineri veremese de, vaktini ayırıp konuşma yapmaya geldiği için Psikolog Beste Sübütay'a teşekkür Belgesi verdi.

manisahabergazetesi.com.tr 

Sıradışı Haberleri

Norveç Başbakanına 2 bin 350 dolar para cezası
NASA paralel evreni keşfetti mi?
NASA, Uzayın Derinliklerinde Devasa Bir Termonükleer Patlama Tespit Etti
Bilim insanları evrendeki ilk moleküle ilişkin kanıt buldu
İlk kez bir ölüden yapılan rahim nakliyle sağlıklı bir bebek doğdu