Kıraçtan Otistiklere Anlamlı Destek

Zeytinburnu Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi yararına düzenlenen konserde 1 Haziran 2009 Cuma günü İsmet ARICI ve KIRAÇ ücretsiz sahne aldılar

Zeytinburnu Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi yararına düzenlenen konserde 1 Haziran 2009 Cuma günü İsmet ARICI ve KIRAÇ ücretsiz sahne aldılar. Konserden elde edilen tüm gelirin Otistik Çocuklara bağışlandığı konser halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Konser öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Zeytinburnu Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi müdürü Volkan KUMAŞ; “Amaçlarının otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm gerçeğine dikkat çekmek” olduğunu ifade etti.

Zeytinburnu Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 6. sınıf öğrencisi Ali Eren KIRHAN’ın KIRAÇ ile yaptığı düet dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Bu tür bir organizasyonda yer almaktan çok mutlu olduğunu ifade eden KIRAÇ, konsere katılan hayranlarına otistik çocuklar için düzenlenen böyle bir geceye sahip çıktıkları için, gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek konserini sonlandırdı. Konser sonunda Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencilerinin el baskı çalışmalarından oluşan ve kendilerine verilen desteği sembolize eden bir tablo otistik öğrenciler tarafından KIRAÇ’a hediye edildi.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı