İzmir'deki seri katil Muğla'da yakalandı

İzmir'de üç kişiyi öldüren katil zanlısı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı kaldığı otelde yakalandı.

İzmir'de üç kişiyi öldüren ve polis tarafından her yerde aranan katil zanlısı, özel bir ekip tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı kaldığı otelde yakalandı. Polis otel odasında bir de silah buldu. Katil zanlısının kimliği:

İzmir'de ardarda işlenen cinayetlerle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlı İzmir'den giden özel bir ekip tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı yürütmesi amacıyla kurulan ekip, elde ettiği bilgiler doğrultusunda zanlının dün Bodrum'a gittiğini belirledi. İzmir'den Bodrum'a giden özel ekip zanlıyı kaldığı otelde sabaha karşı yakalayarak gözaltına aldı.

Bodrum'da gözaltına alınan zanlının Mardin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki H.A. olduğu ve cinayetlerde kullanılan silah ile maktullere ait bazı eşyanın da zanlıda ele geçirildiği öğrenildi.

Zanlının İzmir'de 3 kardeşinin bulunduğu ve onların da gözaltına alındığı öğrenildi.

BAZI ADRESLERDE ARAMA

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstihbarat, Terör ve Organize Şube birimlerinin desteğiyle 3 gündür sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, olayın faili olduğu iddiasıyla bir kişi göz altına alındı. Polis, zanlının kaldığı belirlenen bazı adreslerde aramaları sürdürüyor. Zanlının ismi ve olayda kullandığı silahın ele geçirilip geçirilmediği konusunda bilgi verilmezken konuyla ilgili detaylı açıklamanın İzmir Valisi ya da İzmir Emniyet Müdürü tarafından yapılacağı bildirildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında, görgü şahitlerinin ifadeleri üzerine robot resmi hazırlanarak basına dağıtılan şüpheli şahısla ilgili polise çok sayıda ihbar gelmişti.

İzmir'in Balçova ilçesinde cumartesi günü akşamı banka çalışanı Esra Yaşar (27), pazar günü akşamı üniversite öğrencisi Ayşe Selen Ayla (22), dün akşam ise Konak ilçesi Fevzipaşa Bulvarı'nda 'Azra' lakaplı transeksüel Mustafa Has (30) 7.65 mm çapında silahla başlarından vurularak öldürülmüş ve çantaları çalınmıştı.

AA & www.ekoayrinti.com

3. Sayfa Haberleri

Lisa Montgomery İdam Cezası Onaylandı
31 Araç Birbirine Girdi:1 Ölü 14 Yaralı
Kazada yaralanan Can Gürzap, yoğun bakımda tutuluyor