İZMİR PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

İZMİR PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK 1807 / 1 İsmail Sivri Sk. No: 16 Kat: 2 Daire: 3 İsabey Apt. Bostanlı / İZMİR Tel - Faks : 0.232 330 0 400

KURUM HAKKINDA


İzmir Psikolojik Danışmanlık, İzmir - Bostanlı’da, çocuklar, ergenler, yetişkinler ve çiftler/aileler için bir dizi psikolojik danışma hizmeti sunmak amacıyla kurulmuş bir uygulama merkezidir.

Yaşamın güçlükleriyle karşılaşıldığında, yardım ve destek alınabilecek yerlerin olduğunu bilmek rahatlatıcıdır. Yaşamda bir yaprak gibi savrulup yönünüzü kaybettiğinizde veya sorunlarınız aşırı derecede büyük ve kontrolünüz dışında göründüğünde bile bir umut vardır. İşte, İzmir Psikolojik Danışmanlık, yaşamın güçlükleriyle uğraşan bireylerin ve çiftlerin/ailelerin, sorunlarını çözmelerinde ve kendilerini geliştirmelerinde yardım ve destek alabilecekleri bir yerdir.

İzmir Psikolojik Danışmanlık’ta her şey hizmet verilen danışanların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Sunulan psikolojik danışma hizmetleri, genel psikolojik danışma etik ilke ve uygulama standartlarına uygun olarak yürütülmektedir. Deneyimli ve üst düzeyde eğitimli psikolojik danışmanlarımız, konforlu ve kolayca ulaşılabilen merkezimizde, sizinle ve ailenizle tanışmaktan memnun olacaklardır.

İLETİŞİM

İZMİR PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
1807 / 1 İsmail Sivri Sk. No: 16 Kat: 2 Daire: 3 İsabey Apt. Bostanlı / İZMİR
Tel - Faks : 0.232 330 0 400
GSM: 0.549 721 98 57
info@izmirpsikolojikdanismanlik.com

www.izmirpsikolojikdanismanlik.com

Kurumda Sunulan Hizmetler


1. Bireysel psikolojik danışma
2. Çiftle psikolojik danışma/aile psikolojik danışması
3. Grupla psikolojik danışma
4. Psikoeğitim grupları
5. Psikodrama grupları
6. Sanat terapisi grupları
7. Eğitimler
8. Aile İçi Şiddet Destek Birimi


Terapi Merkezleri Haberleri

Özel Psikolog Bakırköy
Beylikdüzü Pedagog Adresleri
Beylikdüzü Psikolog Adresleri
PSİKOTERAPİ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLAR