iSG 1. Dönem sınav giriş belgeleri açıklandı! ÖSYM, İSG sınav giriş belgesi

18 Mayıs tarihinde uygulanacak olan İSG 1. dönem sınav giriş belgeleri açıklandı.

 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına (2019-İSG 1. Dönem) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonları sorgulamak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek. Peki ÖSYM, İSG sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır?


İSG sınav giriş belgeleri yayımlamdı. ÖSYM tarafından 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan İSG 1. Dönem sınav giriş belgelerini sorgulamak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini girdikten sonra sorgulama yapabilecek. 

18 Mayıs 2019 tarihinde uygulanacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına (2019-İSG 1. Dönem) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2019-İSG 1. Dönem için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sınav Giriş Belgesini Sorgulamak İçin Tıklayın

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı