Fenerbahçe-Trabzon Maçı Sonucu

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor, kozlarını İstanbul'da paylaştı.

FENERBAHÇE - 0 TRABZONSPOR - 0

93'90' Dakika : Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor. Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu 5. haftasında Fenerbahçe ve Trabzonspor 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatıyorlar.

90' Dakika : Fenerbahçe'de Alex ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.

90' Dakika : Trabzonspor'da Barış rakibi Alex'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

90' Dakika : Fenerbahçe atağında Recep Niyaz topla ceza sahası içine girdi ama şut vuramayınca savunma topu uzaklaştırdı.

90' Dakika : 4. Hakem İlker Meral maçın sonuna en az 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90' Dakika : Trabzonspor atağında Henrique sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

89' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho Giren oyuncu 83 numarayla Janko

88' Dakika : Trabzonspor'da Janko birazdan oyuna girecek.

87' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Henrique sağ kanattan ceza sahası içine girdi, korner çizgisi yanından dar açıdan kaleye şutunu vurdu ama top direkten geri geldi sonrasında altıpas içinde yaşanan karambolde Mehmet Topal topu uzaklaştırdı.

86' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Sow Giren oyuncu 17 numarayla Recep Niyaz

85' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Halil ve OIcan savunmayı tek kişi yakaladı, Halil Olcan'a pasını verdi, Olcan hızla içeri girdi kaleci Volkan'ı geçti açısı daraldı boş kaleye şutunu vurdu ve savunmada Gökhan Gönül son anda araya girerek mutlak bir golü önledi.

84' Dakika : Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan çzigiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

84' Dakika : Fenerbahçe atağında Semih sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

83' Dakika : Fenerbahçe bu dakikalarda baskıyı arttırdı.

82' Dakika : Fenerbahçe atağında Meireles sağ kanattan ceza sahası içine girdi, korner çizgisi yanından kaleye sert vurdu ve kaleci Onur son anda topu kornere çeldi.

81' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Zokora Giren oyuncu 12 numarayla Henrique

80' Dakika : Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Yasin Giren oyuncu 8 numarayla Barış Özbek

79' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Celustka sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcan topla buluştu bomboş kaldı bekletmeden sert vurdu ve zor olanı yaparak topu kale yerine üstten auta gönderdi.

78' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Emerson araya girerek topu taca gönderdi.

77' Dakika : Fenerbahçe atağında Cristian sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

76' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 38 numarayla Mehmet Topuz Giren oyuncu 23 numarayla Semih Şentürk

75' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Stoch Giren oyuncu 16 numarayla Cristian

73' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topal yükseldi kafayı vurdu ve Sapara topu çizgi üzerinden çıkardı.

72' Dakika : Trabzonspor'da ise Henrique ve Barış oyuna girmek için hazırlanıyor.

71' Dakika : Fenerbahçe'de Semih ve Cristian oyuna girmek için hazırlanıyor.

69' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho topla ilerlemek istedi ama Mehmet Topal'ın müdahelesiyle yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

67' Dakika : Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Alex topla buluştu bomboş pozisyonda şutunu vurdu ama savunmada Bamba son anda müdahele ederek mutlak bir golü önledi.

66' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch, Sow ile duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girdi ama savunmada Bamba araya girerek topu uzaklaştırdı.

65' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

64' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Onur topu saha içine çeldi, sonrasında dönen topa Alex vurdu ama top Bamba'ya çarparak kornere çıktı.

63' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu topu uzaklaştırdı.

62' Dakika : Fenerbahçe atağında Meireles ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top Alanzinho'ya çarparak uzaklaştı.

60' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch topla beraber sol kanattan ceza sahası içine yöneldi ama yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus devam kararı verdi.

58' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma Sow'dan önce topu uzaklaştırdı.

57' Dakika : Fenerbahçe'de Meireles rakibi Alanzinho'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

56' Dakika : Trabzonspor'da Sapara sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

55' Dakika : Trabzonspor atağında Olcan ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye sert vurdu ve kaleci Volkan son anda köşeye uzanarak topu kornere çeldi.

54' Dakika : Trabzonspor atağında Mustafa Yumlu sağ kanata uzun oynadı, Yasin hareketlendi ama savunmada Hasan Ali araya girerek topu uzaklaştırdı.

53' Dakika : Trabzonspor atağında Sapara ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

52' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül ceza sahası içine uzun oynadı, Sow hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

51' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz topla ceza sahası içine yöneldi, Sow'a doğru pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

50' Dakika : Fenerbahçe'de Stoch bu dakikalarda sol kanatta sürekli top kaybı yapıyor.

49' Dakika : Trabzonspor atağında Halil topla ceza sahası içine girdi, sol tarafta dar açıdan kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

48' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho, sol kanattan hareketlenen Olcan'a pasını verdi, Olcan topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yobo topu uzaklaştırdı.

47' Dakika : Trabzonspor atağında Celustka sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bekir topu uzaklaştırdı.

46' Dakika : Fenerbahçe hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45' Dakika : Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

43' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine arapasını verdi ama savunmada Mustafa Yumlu araya girerek Sow'a gelmeden topu uzaklaştırdı.

41' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex topla ceza sahası içine girdi, şut açısı aradı ama savunmada Mustafa Yumlu ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

40' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Zokora ön direkte topu uzaklaştırdı.

39' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bamba araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.

38' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bamba topu kafayla kornere gönderdi.

36' Dakika : Trabzonspor'da Sapara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Volkan çıkarak topu saha içine çeldi sonrasında Olcan ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

35' Dakika : Fenerbahçe'de Sow ofsayt pozisyonunda kaldı.

34' Dakika : Trabzonspor ise bu dakikaya kadar Fenerbahçe kalesine 6 şut attı ve bunlardan sadece 1 tanesi isabetli oldu.

33' Dakika : Trabzonspor atağında Alanzinho sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

32' Dakika : Trabzonspor atağında Zokora orta alandan topla ilerlemek istedi ama Meireles müdahele ederek topu kazandı.

31' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topuz yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.

30' Dakika : Karşılaşmada 30 dakika geride kaldı. Bu dakikaya kadar Fenerbahçe kaleye 7 şut vurdu ve bu şutlardan biri direkten döndü, diğeri ise kaleci Onur'da kaldı.

29' Dakika : Fenerbahçe atağında Meireles sağ kanata doğru uzun oynadı ama savunmada Emerson araya girerek topu taca gönderdi.

28' Dakika : Trabzonspor atağında Olcan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

27' Dakika : Fenerbahçe'de Alex ligde oynadığı karşılaşmalarda henüz golle tanışamadı.

26' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex, Sow ile verkaç yaparak ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.

25' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

24' Dakika : Trabzonspor'da Zokora rakibi Alex'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

23' Dakika : Bu kez Trabzonspor gole çok yaklaştı. Olcan sol kanattan topla ceza sahası içine girdi, savunma önünü kapadı şutunu vurdu ama top üstten auta çıktı.

22' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex ceza sahası önünde önünü boşaltı, köşeye yerden sert vurdu ve top direkten geri geldi.

21' Dakika : Trabzonspor'da Halil Altıntop ofsayt pozisyonunda kaldı.

20' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

19' Dakika : Trabzonspor atağında Olcan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

17' Dakika : Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

15' Dakika : Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi, Meireles ön direkte gelişine vurdu ama top auta çıktı.

14' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu araya girerek topu kafayla taca gönderdi.

13' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine arapasını verdi, Sow hareketlendi ama savunmada Bamba son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

12' Dakika : Fenerbahçe atağında Sow ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

12' Dakika : Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sapara ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üst direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

11' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

10' Dakika : Trabzonspor atağında Celustka sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama Bekir kafayla topu uzaklaştırdı.

9' Dakika : Trabzonspor'da Olcan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Yobo kafayla topu uzaklaştırdı.

8' Dakika : Trabzonspor atağında Sapara ceza sahası içine uzun oynadı, Yasin hareketlendi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

7' Dakika : Fenerbahçe atağında Meireles sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunmada Mustafa Yumlu araya girerek topu uzaklaştırdı.

6' Dakika : Fenerbahçe'de Alex ofsayt pozisyonunda kaldı.

5' Dakika : Trabzonspor'da Olcan kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

4' Dakika : Trabzonspor atağında Zokora topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

2' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Sow topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya kaldı sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

1' Dakika : Karşılaşma Trabzonspor'dan Halil Altıntop'un vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Fenerbahçe Süper Lig'de Sahasında 45 Maçtır Yenilmiyor.

0' Dakika : Fenerbahçe Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı en son 1997-98 sezonunda kaybetti.

0' Dakika : Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Krasic ve Kuyt bugün kadroya alınmadı. Egemen ise yedek kulübesinde maça başlayacak.

0' Dakika : Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Fırat Aydınus yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. 4. hakem ise İlker Meral.

0' Dakika : Trabzonspor ise karşılaşmaya kalede Onur, savunmada; Celustka, Mustafa Yumlu, Bamba, Emerson orta alanda; Yasin, Zokora, Sapara, Olcan forvette ise Alanzinho ve Halil Altıntop 11'i ile sahaya çıkacak.

0' Dakika : Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Hasan Ali orta sahada; Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Raul Meireles, Stoch forvette ise Alex ve Sow 11'i ile sahaya çıkacak.

0' Dakika : Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle karşılaşmayı kadınlar ve çocuklar izleyecek.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 8 puanla 6., Trabzonspor ise 7 puanla 9. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu 5. hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

Spor Haberleri

Uygulamalı Spor Psikolojisi Çalıştay Raporu
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor
Beşiktaş-Alanya maçı öncesi Sergen Yalçın'dan takıma terapi
Spor Camiasında 2020 Yılının En’leri