Fenerbahçe-Laboral Kutxa Euroleague Maçı

Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ile bu akşam nefesleri kesecek bir mücadele sahne alacak.

Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı bu akşam tarihi bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe Basketbol takımı Berlin'de dörtlü final mücadelesi oynayacak. Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı öncesinde sporseverler karşılaşmanın saatini ve kanal bilgilerini merak ediyorlardı. O bilgiler belli oldu. Peki Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Laboral Kutxa maçı ile Avrupa Ligi'nde tarih yazmak istiyor. Tarihinde ikinci kez THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek sarı-lacivertliler, kupayı kazanarak, Avrupa basketbolunun kulüpler bazında 1 numaralı organizasyonunda mutlu sona ulaşan ilk Türk takımı olmayı hedefliyor. Geçen sezon şampiyon olarak 20 yıllık kupa hasretine son veren İspanya'nın Real Madrid ekibi, 9 kezle kupayı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. Maccabi Tel Aviv, CSKA Moskova ve Panathinaikos 6, Varese 5 kez kupada mutlu sona ulaştı. 

Avrupa basketbolunun kulüpler bazında 1 numaralı organizasyonu olan Avrupa Ligi'nde ikinci kez Dörtlü Final oynayacak Fenerbahçe, tarih yazmak istiyor. Sarı-lacivertliler, Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak Dörtlü Final'de ilk maçta İspanya'nın Laboral Kutxa takımıyla karşılaşacak. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez finale çıkıp, finalde iki Rus ekibi CSKA Moskova-Lokomotiv Kuban eşleşmesinin galibini de geçerek, bu kupayı kaldıran ilk Türk takım olmayı hedefliyor.

Dörtlü Final'de Türkiye'yi temsil edecek Fenerbahçe'nin yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova ve Lokomotiv Kuban, İspanya'dan da Laboral Kutxa takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. 16 bin seyirci kapasiteli Mercedes-Benz Arena, 2009'dan sonra bir kez daha Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak. Yurt dışında en fazla Türk nüfusunun bulunduğu şehir Berlin'de gurbetçiler, sarı-lacivertlilerin en büyük destekçisi olacak

Basketbolda kulüpler bazında Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final, bu akşam Almanya'nın başkenti Berlin'de başlayacak. Dörtlü Final'de Türkiye'yi temsil edecek Fenerbahçe'nin yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova ile Lokomotiv Kuban, İspanya'dan ise Laboral Kutxa takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. Mercedes-Benz Arena'daki organizasyonda ilk maçlar bu akşam yapılacak. İlk gün maçlarını kazanan takımlar 15 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Kaybedenler ise aynı gün finalden önce üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

Spor Haberleri

Uygulamalı Spor Psikolojisi Çalıştay Raporu
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor
Beşiktaş-Alanya maçı öncesi Sergen Yalçın'dan takıma terapi
Spor Camiasında 2020 Yılının En’leri