Fenerbahçe Galatasaray Maçı Saat Kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, 12 Ağustos Pazar akşamı..

Fenerbahçe ile Galatasaray 12 Ağustos 2012 Pazar günü Erzurum'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Son haberleri , maçın ilk 11′leri  bu sayfada olacak… Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı 12 Ağustos'ta oynanacak…  

12 Ağustos 2012 Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Canlı olarak atv de.Aynı anda Radyo Turkuvaz 90.2 de ortak yayında. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, 12 Ağustos Pazar akşamı saat 20:55′te karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile 12 Ağustos Pazar günü Erzurum'da oynanayacakları TFF Süper Kupa maçının, adına yakışan bir karşılaşma olmasını dileyerek, hak edenin kazanmasını istedi. 

Aykut Kocaman, federasyon tarafından TFF Süper Kupa maçı için özel olarak hazırlanan ''maç günü dergisi''nde ''Hak eden kazansın'' başlığıyla yer alan yazısında, ''Umarım Süper Kupa'nın adına yakışan kalitede bir karşılaşma olur ve klasik tabirle hak eden kazanır'' dedi.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'yi Erzurum'daki Yeni Erzurum Stadı'nda karşı karşıya getirecek maç Atv'den de canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 30 TL ve 15 TL olarak belirlendi. 

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı