Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Hangi Kanalda?

Polonya ve Ukrayna‘nın ortaklaşa düzenleyecekleri Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası‘nın televizyon yayın hakkı hangi kanalda olacak. İşte ayrıntılar...

8 Haziran - 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında Polonya ve Ukrayna’da yapılacak olan Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yayınlanacağı kanal belli oldu.


Avrupa TV Yayıncıları Birliği (European Broadcasting Union – EBU) Euro 2012‘nin yayın haklarını Türkiye Radyo Televizyon Kurumu‘na (TRT) verdi.

Turnuva boyunca maçları TRT’nin kanallarından izleyebileceğiz. En büyük şanssızlığımız ise Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın bu turnuvada olmayacak olması…

Maçlar uluslararası yayın anlaşmaları gereği şifreli olacak. Uydu alıcısında Biss Keybölümü olan izleyiciler, gerekli şifreyi girdikten sonra bir sıkıntı yaşamadan maçları seyredebilecekler. Digiturk, D-Smart, Teledünya, tivibu gibi platformlarda maçları izlemek için herhangi bir işlem yapmaya gerek yok. Ayrıca karasal yayından da bir küçük televizyon ve çatı anteni ile de maçları sorunsuz izleyebilirsiniz.

Gündem Haberleri

Aile Danışma Merkezleri Yönetmeiği
Gazze'nin tek kanser tedavi hastanesi yakıtı bitince kapandı