Emre Mor'un kadro dışı kalmasının nedeni; psikolojik sorunları

Milli futbolcu Emre Mor'un Celta Vigo'da Emre Mor'un kadro dışı kalma nedeninin psikolojik sorunlar olduğu iddia edildi.

Celta Vigo teknik direktörü Juan Carlos Unzue, Emre Mor'u neden son maçlarda kadroya almadığına ilişkin açıklamada bulundu. Milli futbolcu Emre Mor, takımının oynadığı son 3 maçın kadrosuna alınmadığı bu yüzden de mutsuz olduğu öğrenildi. Celta teknik direktörü Juan Carlos Unzue, İspanyol basınına yaptığı açıklamada Emre Mor'u neden takıma almadığına ilişkin değerlendirmede bulundu. 



 Unzue, son olarak Emre Mor'u Sevilla maçının kadrosuna da almadığına ilişkin yaptığı açıklamada, ''Emre'yi kadroya almadım çünkü geçen hafta ona da söylediğim gibi davranışları, takım arkadaşları ile aynı değil. Diğerlerinden farklı davranıyor. Kadroda yer alan çoğu oyuncudan mutluyum. Sezon bittiğinde bazı şeylere karar vereceğiz'', dedi. 

 Emre Mor'un disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kaldığı belitene deneyimli çalıştırıcı, son üç maçtır Emre Mor'a maç kadrosunda yer vermiyor. 20 yaşındaki futbolcu Emre Mor, Şubat ayında Celta'nın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Psiko-Magazin Haberleri

PSİKOLOJİK FARKINDALIK İÇİN PSİKOLOJİK PROBLEMLERİNİ KONUŞUYORLAR
Müge Anlı Arif Verimli'yi Düğününe Davet Etmedi
Onur Tuna: 'Şizofren değilim, olsam doktorum söylerdi’