Drogba'dan Flaş Burak Yılmaz Eleştirisi!!!

Galatasarayın en iyi oyuncuları arasında yer alan fildişli süper oyuncu yakın arkadaşı ile dertleşti ve şu açıklamalarda bulundu:

Galatasarayın en iyi oyuncuları arasında yer alan fildişli süper oyuncu yakın arkadaşı ile dertleşti ve şu açıklamalarda bulundu: “Burak devamlı olarak hareketli oynamak istiyor ancak yaptığı her koşu için de pas alması benim topla buluşma sayımı çok azaltıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Galatasarayın en önemli kozlarından biri Didier Drogba.Sezon başından beri 9 gole attı.Fildişli yıldızın daha çok gol atması onun için hiç zor olmadığı belirtti. Kopenhag maçı sonrasında kendisine yakın arkadaşlarına bu konunun nasıl gerekçekleceğinin formülünü verdi ve şikayetini de dile getirmeyi ihmal etmedi.

Yıldız oyuncu Drogbanın isyanı ne oldu işte Drogbadan şok eleştiri:’Burak yetenekli bir futbolcu. İyi de anlaştığımızı düşünüyorum. Fakat Burak’ın en büyük sorunu çok top alıp, çok top kaybetmesi.

Devamlı olarak hareketli oynamak istiyor ama yaptığı her koşu için pas alması benim topla buluşma sayımı büyük ölçüde azaltıyor. Burak biraz daha sakin oynasa top benle daha çok buluşur ve onunla top alışverişimiz artar’’  şeklinde açıklamalarda bulundu.

Spor Haberleri

Uygulamalı Spor Psikolojisi Çalıştay Raporu
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor
Beşiktaş-Alanya maçı öncesi Sergen Yalçın'dan takıma terapi
Spor Camiasında 2020 Yılının En’leri