Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Kongresi

Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Kongresi 27-30 Eylül 2009 Ankara Üniversitesi Tıp FakültesiCebeci Hastanesi 50. Yıl Amfisinde yapılacak. Kongreyle ilgili ayrıntılar şöyle:

Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Kongresi 27-30 Eylül 2009 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
Cebeci Hastanesi 50. Yıl Amfisinde yapılacak. Kongreyle ilgili ayrıntılar şöyle:

Davet Yazısı

İstismardan ve ihmalden arınmış, çocukların sağlık ve esenlikleri güvence altına alınmış bir dünya düşlüyoruz hepimiz ve bu düşü gerçek yapmak için çabalıyoruz. Oysa karşısında savaş verdiğimiz sorun o kadar büyük ve çözüm yollarımız o kadar engelle dolu ki. Yine de umudumuzu ve heyecanımızı yitirmeden çocuklarımızın esenliği için çalışıyoruz. Bu süreçte yapabildiğimiz, yapamadığımız, yapmayı planladığımız pek çok şey var. Çocuk istismarının ve ihmalinin önlenmesi için çaba harcayan biz çocuk dosları bir araya gelelim ve hem bu alanda yaşadığımız zorluklarımızı, engellerimizi ve sorunlarımızı paylaşalım hem de çözümler üretmeye çalışalım istedik. Sizleri de bu sürece ortak olmaya davet ediyoruz.

Ankara Çocuk Koruma Birimi, Ankara Barosu, Çocuk ve Bilgi Güvenliği Derneği ve Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği olarak 27-30 Eylül 2009 tarihinde Ankara'da düzenlediğimiz kongrede sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz. Bu konudaki birikimlerimizi, sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşmak be birlikte daha hızlı, daha güçlü yol almak umudu ile....

Sevgi ve saygılarımızla

Kongre Düzenleme Kurulu adına
Dr. Betül ULUKOL

Genel Bilgiler

Kongre Merkezi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cebeci Hastanesi 50. Yıl Amfisi
ANKARA

Kongre Tarihi
27-30 Eylül 2009

Kurs Kayıtları
27 Eylül 2009 tarihli kursa katılım ücretli olup kayıt ücreti 30 TL'dir. Kursa katılmak isteyenlerin kurs kayıt ücretini aşağıdaki hesaba yatırarak, dekontunu Organizasyon Sekreteryasına faks, posta ya da e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Hesap Bilgileri Hesap Sahibi: Çocuk ve Bilgi Güvenliği Derneği
Banka : İŞ BANKASI / CEBECİ HASTANESİ ŞUBESİ
Hesap No: 4365 42288

Kongre Kayıtları
Kongre katılım ücretsizdir. Ancak kurs ve kongre katılımcı listesinin oluşturulabilmesi için katılımcıların en geç 20 Eylül 2009 tarihine kadar www.cbgd.org/kongre2009 adresinden online kayıt formunu doldurmaları gereklidir.

Konaklama
Konaklama için DİAS Turizm ile irtibata geçebilirsiniz.

Kayıt ve Danışma
Kayıt ve danışma masaları Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cebeci Hastanesi, 50. Yıl Amfisi'nde 27-30 Eylül 2009 günleri arasınca açık olacaktır.

Yaka Kartı
Tüm katılımcıların ve refakatçilerin Kongre boyunca bilimsel oturumlar sırasında, stand alanlarında, çay-kahve ikram alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmalarını, toplantının sağlıklı yürütülebilmesi ve güvenliği açısından önemle rica ederiz.

Kredilendirme
Kongre, TTB-STE tarafından kredilendirilecektir.

Katılım Belgesi
Tüm katılımcılara katılım belgeleri 29 Eylül 2009 tarihinde dağıtılacaktır.

Stand Alanı
Toplantı merkezi salonlarında kongre boyunca ilaç sanayi ve tıbbi cihaz firmalarının oluşturduğu sergi alanı katılımcıların gezebilmesi için açık olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için

http://www.cbgd.org/kongre2009/index.php?id=0 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ORGANİZASYON



Vedat Dalokay Caddesi
No: 82/2 06600
GOP - ANKARA

Tel: 0 312 447 57 60 - 447 57 70
Faks : 0 312 446 98 99
E-posta: bilgi@dias.com.tr

Kongre-Seminer Haberleri

“Denizcilik Psikolojisi Semineri” 6 Ekim’de yapılacak