Caner Erkin: "Psikolog yardımı aldım"

Beşiktaş'ın deneyimli sol beki Caner Erkin, TRT Spor'a konuştu.

Caner'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

"Sahadaki davranışlarım nedeniyle psikologlardan yardım alıyorum. Artık VAR sistemiyle farklı bir sistemde oynuyoruz. Çok avantajları var. Ama sıkıntıları da var. Şimdi uzun top atılıyor mesela, hakem kaldırmıyor bayrağı. Koşuyoruz, efor sarf ediyoruz, sakatlanma riskimiz var. Eleştiriyi kaldırırım, özeleştiri de yaparım. Sahada agresifim, arkadaşlarımı bazen sert uyarıyorum ama herkes benim içimi bildiği için sorun olmuyor.

Avrupa'daki çoğu maçı izliyorum. Ronaldo da Messi de sinirliyor ama hakemlerin bakış açıları çok farklı. Ronaldo da argo kullanıyor ama oradaki hakemler korumacı davranıyor. Türk hakemler de böyle dikkatli olsa, biz de daha farklı oluruz. 

Futbola ilk başladığımda santrfordum. Sonra sol açık oynadım. Bek açığı nedeniyle bek oynadım. Benim tek isteğim sahada olmak. Şenol hoca ile son zamanlarda hiç görüşmedik. Milli takımı bırakmayı hiç düşünmedim. Şenol hocanın takdiri, ben her zaman mücadele etmeye devam edeceğim. Son zamanlarda hiç çağırmadı. Neden milli takımda olmadığımı da bilmiyorum."

Kaynak

Psiko-Magazin Haberleri

PSİKOLOJİK FARKINDALIK İÇİN PSİKOLOJİK PROBLEMLERİNİ KONUŞUYORLAR
Müge Anlı Arif Verimli'yi Düğününe Davet Etmedi
Onur Tuna: 'Şizofren değilim, olsam doktorum söylerdi’