Bettina Wulff; Psikolojik destek aldık

Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’un eşi Bettina Wulff, eşinin istifa sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Piyasaya çıkan ‘Jenseits des Protokols-Protokolün ötesinde’ adlı kitabıyla ilgili olarak çeşitli dergi ve gazetelere röportaj veren Bettina Wulff, yaşadıkları sıkıntılı dönemi anlatırken, eşiyle birlikte psikolojik destek aldıklarını da dile getirdi. 

Stern Dergisi’ne demeç veren Wulff, “Psikoterapistten yoğun bir şekilde destek aldık” derken, Brigitte Dergisi’ne verdiği röportajında ise, “Profesyonel destek almamız gerekti. Aksi halde tek başımıza bunun üstesinden gelemezdik“ dedi. 

Eşinin Cumhurbaşkanlığı dönemiyle ilgili sıkıntılarını da anlatan Wulff, “Uzun bir süre eşimin randevu planına göre yaşadım. Şimdi ise kendim ve oğullarım için yaşıyorum” dedi. Bunte Dergisi’ne de konuşan Bettina Wulff, eşine de sitem etti. Wulff, “Bazen onu, beni de belli bir role soktuğu için suçluyorum” dedi. Bettina Wulff, eşinin zaman zaman, yaşadıkları sıkıntılı dönemde kendi duygularına hitap edemediği için şimdi pişmanlık duyduğunu dile getirdiğini de ifade etti. 

Bettina Wulff, “Ancak bunu, beni görmemezlikten geldiği için yapmadı. Kendisi de psikolojik olarak tüm bu yaşananların yanı sıra benimle ilgilenecek durumda değildi” şeklinde konuştu. 

Sağlığı bozulmuş 

Eşinin cumhurbaşkanlığının tartışılmaya başlandığı dönemde sağlığının da bozulduğunu ifade eden Wulff, özellikle geçmişiyle ilgili ileri sürülen iddiaların kendisine acı verdiğini söyledi. Wulff, “Aslında güçlü kadın olmama rağmen, çok ağladım. Mide ağrılarım başladı. Bir çok kez kusma hissim oluştu. Geceleri uyuyamadım” dedi. Sıkıntılı dönemlerinde çok kilo verdiğini kaydeden Wulff, artık bundan sonra normal bir yaşam sürmek istediğini ifade etti. 

Wulff, Gala Dergisi’ne verdiği demeçte ise bundan sonra sadece bir ev kadını olarak yaşayamayacağını da vurguladı. Bettina Wulff, “Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?” sorusunu yanıtlarken, “Eğer her şey yolunda gidiyor dersem yalan söylemiş olurum” dedi.

Hürriyet Avrupa 

Yaşam Haberleri

Şizofreni Hastalığına Yakalanan Ünlüler
Radyo Trafik'e Yeni Transfer
Evlerde Beslenen Kuşlar Alerjik Reaksiyona Neden Olabilir
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Pandemiden 2021 için dersler çıkarılmalı”