Arda'ya Rekor Bonservis!

Atletico Madrid'in G.Saray'dan transfer ettiği Arda Turan, kulübüyle olan sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, "Serbest kalma bedeli gittiği takıma göre, ya da ülkeye göre 80 milyon euro'ya kadar çıkabilir" dedi

Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan ve gösterdiği performansla alkış toplayan Arda Turan, kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. İspanyol kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada Arda'nın sözleşmesinin 2017'ye kadar uzatıldığı belirtildi.

 ATLETICO'NUN EN DEĞERLİSİ

Arda Turan'ın sözleşmesini uzatmasının ardından konuşan menajeri Ahmet Bulut ise, yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin 24 milyon euro'dan 41 milyon euro'ya çıktığını söyledi. Radyospor'a konuşan Bulut, "Bu rakam biraz daha artabilir, 41 milyon artı vergiler de olacak. Gittiği takıma göre, ya da ülkeye göre rakam 80 milyona kadar çıkabilir. Arda bu anlaşma ile Atletico Madrid'in en değerli futbolcusu durumuna geldi. Bu rakama anlaştık ama transferi durumunda vergi, gittiği ülkeye göre değişecek. Çünkü her ülkenin vergi durumu farklı" diye konuştu.

 Kaynak : Fotomaç

Spor Haberleri

Uygulamalı Spor Psikolojisi Çalıştay Raporu
Derbide Gülen Taraf Galatasaray
Galatasaraylı Diagne'nin Taliplileri Artıyor
Beşiktaş-Alanya maçı öncesi Sergen Yalçın'dan takıma terapi
Spor Camiasında 2020 Yılının En’leri