Açık Öğretim Lisesi Ders Kitapları

Açık öğretim lisesinde okuyan öğrencilerin ders kitaplarını temin edebilecekleri adresler ve kitapların teminiyle ilgili açıklamalar MEB sitesinde yayımlandı. Kitapların teminiyle ilgili açıklamaların ayrıntıları...

DERS NOTLARINI ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

1. Matemetik 1,2,3,4,5,6,7 ders notlarını seçen öğrencilerimiz, Bakanlığımızın http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitaplar/Kitaplar_Aol.htm internet adresinde belirtilen ünite açılımlarına göre ders notlarını alacaklardır.

2. Geometri 5 dersini seçen öğrencilerimiz, Katı Cisimlerin alan ve hacimleri (Prizma, silindir, koni, piramit, küre) konularından sorumlu olacaklardır.

3. Coğrafya 7 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB Coğrafya 12 ders notunun ilk 6 ünitesinden sorumlu olacaklardır.

4. İng 6 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB İngilizce 11 ders notunun 9-16 ünitelerinden sorumlu olacaklardır. Bu öğrencilerimiz Course book ve Work book kitaplarını birlikte alacaklardır.

5. İng 7 ders notunu seçen öğrencilerimiz, MEB İngilizce 12 ders notunun ilk 8 ünitesinden sorumlu olacaklardır. Bu öğrencilerimiz Course book ve Work book kitaplarını birlikte alacaklardır.

6. Ders notlarının en son içerikleri Bakanlığımızın http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitaplar/Kitaplar_Aol.htm internet adresinde belirtilmektedir. Öğrencilerimizin yukarıdaki internet adresini ders notların almadan önce mutlaka ziyaret etmeleri önem arz etmektedir.


Almanca 6-7 Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!
İngilizce 7-8 Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!
Fransızca Dersini alan öğrenciler, açıklamalar için tıklayınız!


DERS NOTLARINI HANGİ MERKEZLERDEN ALABİLİRİM?
Ders Notlarını alabileceğiniz merkezlerin listesini girmek için buraya tıklayınız.

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı