7.Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi Başlıyor

7.Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi, 22 Kasım 2012, Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleştirilecek. Zirveye yurtiçi ve yurtdışından bir çok uzmanın katılması bekleniyor.

7.Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi, 22 Kasım 2012, Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleştirilecek. Zirveye yurtiçi ve yurtdışından bir çok uzmanın katılması bekleniyor. Zirve'nin bu yılki teması " "Değişim Zamanı, Değişime Hazır mısınız?" olarak belirlendi.

Etkinlikle ilgili organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi.


Değişim Zamanı,

Değişime Hazır mısınız?

22 Kasım 2012, Sheraton İstanbul Maslak Hotel

7.Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi'ne hoşgeldiniz.

İş dünyası çalışanlarının bilgi, beceri ve yaratıcı düşünmelerini geliştirerek kariyer basamaklarını hızlı çıkmalarını ve iş hayatında başarılı bir yere sahip olmalarını sağlamak misyonuyla 2006 yılında ilkini düzenlediğimiz Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi, 6 yılı geride bıraktı. Yönetici ve yönetici adaylarından binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi, iş dünyasındaki kişilerin gelişimine öncülük etmeye devam ediyor.

Yedincisi düzenlenecek zirvede, Kariyer.net işbirliği ile binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek anketler sonucunda "Başarı Ödülleri"de sahiplerini buluyor.

Zirvemizin bu yılki teması "Değişim Zamanı". İş hayatında dinamikler sürekli olarak değişmekte ve gelişmektedir. Değişime ayak uydurmak günümüz çalışanları için artık zorunluluk halini almıştır. İşinizde değer yaratmak, başarı ve gelişimi sürekli kılmak için değişime önce kendinizden başlamalısınız. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi kendinizde etkili bir değişim başlatarak iş hayatınızda başarıyı yakalamanız için sizlere rehberlik edecek.

Türkiye'nin önemli holdinglerinin başkanları, CEO'ları ve kişisel gelişim otoritelerinin konuşmacı olarak yeraldığı Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi'ne katılarak; değişim, iletişim, başarı, yaratıcılık, kariyer, girişimcilik, liderlik, motivasyon, stres ve performans gibi konularda etkileyici bilgilere, gizli kalmış ipuçlarına ve benzersiz deneyimlere sahip olacaksınız.

Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi'nde iş hayatında başarılı olmanın ve zirveye ulaşmanın yollarını keşfederken iş dünyası profesyonellerinden oluşan zirve katılımcılarıyla da tanışarak, iş dünyasındaki bağlantılarınızı güçlendirme imkanı bulacaksınız.

22 Kasım2012'de, 7. Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi'nde görüşmek dileğiyle…

İş hayatında başarılarla dolu günler sizinle olsun. 

Kişisel Gelişim ve Başarı Zirvesi ile ilgili diğer ayrıntılar için TIKLAYINIZ 

Kongre-Seminer Haberleri

“Denizcilik Psikolojisi Semineri” 6 Ekim’de yapılacak