28 Kasım KPSS Ortaöğretim Sınav Saati

28 kasım KPSS sınav saati Ortaöğretim Düzeyi 09:30, Önlisans Düzeyi 14:30'da yapılacak. Sınavla ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle:

28 Kasım KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Sınavı Yarın Yapılıyor. ÖSYM, 28 Kasım Pazar günü yapılacak KPSS ortaöğretim/önlisans sınav süresini 2.5 saatten 2 saate, soru sayısını da 150’den 120’ye indirdi. 28 kasım KPSS sınav saati Ortaöğretim Düzeyi 09:30, Önlisans Düzeyi 14:30'da yapılacak.

"2010-Kamu Personel Seçme Sınavı"nın (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans yaklaşık iki buçuk milyon adayın katılımı ile yapılması bekleniyor.

Sınav soru ve cevapları ösym ile eşzamanlı olarak sitemizde yayımlanacak. Soru ve cevaplara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

28 Kasım KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Sınavı Soru ve Cevapları (Soru ve cevaplara açıklandığında bağlantı aktif hale gelecektir)

28 Kasım KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Sınavı ile ilgili elişmeleri sitemizden takip etmek için lütfen bu sayfayı Sık Kullanılanlara Ekleyiniz

 Sınav soruları Mail Adresinize Gelsin
Sınav sorularının mail adresinize gelmesi için aşağıdaki alana mail adresinizi yazarak abone ol bağlantısını tıklayabilirsiniz.
E-posta:

Sınav soruları Mail grubumuzu ziyaret et

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı