2010 LYS Sınav Giriş Belgesi

LYS Sınavına giriş belgeleri ÖSYM tarafından adayların başvuru sırasında bildirdikleri adreslere gönderilecektir. Sınava giriş belgesi gelmeyen adaylar ne yapmalı?

LYS Sınavına giriş belgeleri ÖSYM tarafından adayların başvuru sırasında bildirdikleri adreslere gönderilecektir. Sınava giriş belgesi gelmeyen adaylar ne yapmalı?

Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi ellerine geçmeyen veya kaybeden adaylar belgelerini, Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin yanı sıra ÖSYM bürolarından, Sınav Sonuç Belgesini yeniden edinmek isteyen adaylar ise bu belgeyi ÖSYM'den ücreti karşılığında edinebilecek.

ÖSYM Adres: ÖSYM 06538 Bilkent / ANKARA
Telefon: 90(312) 298 80 50 (Çok Hatlı Santral)

DİKKAT : Adaylar, "yeniden belge çıkarılması, sınav sonuçlarının incelenmesi vb. " isteklerini, ilgili sınav kılavuzlarındaki genel amaçlı dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM merkezine yazılı olarak yapacaklardır. Belgegeçer ve e-posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmamaktır.

Bu arada konuyla ilgili olarak PTT tarafından bir açıklama yapıldı... PTT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ÖSYM tarafından Türkiye genelinde 19-20 ve 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak olan lisans yerleştirme sınavlarına ilişkin posta gönderilerini kapsayan sınav giriş belgelerinin bu yılda PTT tarafından alıcılara ulaştırılacağı hatırlatıldı.

Açıklamada, Lisans Yerleştirme Sınav belgelerinden alıcısına teslim edilmeyenlerin, PTT dağıtım birimlerinde bir süre iade edilmeden saklanacağı belirtildi. Açıklamada, sınava girecek öğrencilerden adres yetersizliği, adres değişikliği, yazılım yanlışı gibi nedenlerle sınava giriş belgesi eline geçmeyen öğrencilerin, büyük şehirlerde posta işleme merkezlerine, diğer illerde ise en yakın posta dağıtım merkezine, kimlik belgesi ile başvurmaları halinde yardımcı olunacağı bildirildi.

ÖSYM Dilekçe Örneği

Etiketler

  • LYS Sınavına giriş belgem gelmedi. Ne Yapmalıyım?
  • LYS Sınavına giriş belgesini nerden alabilirim.
  • LYS Sınavına giriş belgemi kaybettim.

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı