19 Haziran Açık İlköğretim Sınav Giriş Belgesi

19 Haziran 2011'de yapılacak olan Açık İlköğretim Sınavı III. dönem Giriş belgeleri 9 Haziran 2011'de açıklanacak. Sınav giriş yeri ve sınav giriş belgesi ile ilgili ayrıntılar şöyle:

19 Haziran 2011'de yapılacak olan Açık İlköğretim Sınavı III. dönem Giriş belgeleri tahmini olarak 9 Haziran 2011'de açıklanacak. Sınav giriş yeri ve sınav giriş belgesi ile ilgili ayrıntılar şöyle:

19 Haziran Açık İlköğretim Sınav Giriş Belgeleri 

19 Haziran 2011'de yapılacak olan Açık İlköğretim 2010-2011 Öğretim Yılı III. Dönem sınavlarına katılacak öğrenciler, 3 Haziran 2011'de sınav yeri bilgilerinin yer aldığı “SINAVA GİRİŞ BELGELERİNİ” http://aio.meb.gov.tr adresindeki ekranın sağ üst köşesinde bulunan Öğrenci Girişinden şifreleriyle sisteme girerek öğrenebileceklerdir. Şifresi olmayan veya şifresini unutan öğrenciler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurarak yeni şifrelerini alabilirler. Ayrıca Sınava Giriş Belgeleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden de alınabilir.  (Meb'den yapılan açıklamaya göre sınav giriş belgeleri sınavdan yaklaşık 10 gün önce http://aio.meb.gov.tr adresinde açıklanacak.

Sınav Haber Haberleri

2020 YKS'ye 'alyans' ve 'piercing' ayarı
Uzmanından YKS’ye hazırlanma teknikleri
YÖK’ten üniversitelere kadro müjdesi
KPSS şartsız Kızılay yüksek maaşla erkek kadın psikiyatrist personel alım ilanı yayınladı!
2019 LGS sonuçları açıklandı