18. Dünya Psikiyatri kongresi 27-30 Eylül 2018

Psikiyatrinin Göç, intihar, şiddet, yeni bağımlılıklar, yoksulluk, ayrımcılık vb... sorunların üzerinde nasıl bir etkisi olabileceğini tartışmak için 18. Dünya Psikiyatri kongresi 27-30 Eylül 2018'de Mexico City, Meksika'da yapılacak.

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Göç, intihar, şiddet, yeni bağımlılıklar, yoksulluk, ayrımcılık, toksik ortamlar ve toplumsal cinsiyet çeşitliliği ve cinsel yaşam... Bir çok kişi bu ve benzeri sorunların baskıları altında önemli güçlükler yaşıyor. Psikiyatrinin bu önemli sorunların üzerinde nasıl bir etkisi olabileceğini tartışmak için 18. Dünya Psikiyatri kongresi 27-30 Eylül 2018'de Mexico City, Meksika'da yapılacak.

Nörobilim, psikofarmakoloji, psikoterapi, epigenetik ve dijital psikiyatride yeni tekniklerin; akıl ve ruh sağlığı hastaları, aileleri ve arkadaşları, topluluk grupları, bilimsel araştırmacılar ve tüm akıl sağlığı profesyonellerinden etkilenen kişileri desteklemek için nasıl kullanılabileceğinin tartışılacağı kongreyle ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://wcp-congress.com/2018#.WvPwFoiFOUk

Kongre-Seminer Haberleri

“Denizcilik Psikolojisi Semineri” 6 Ekim’de yapılacak