14. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi

Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresinin on dördüncüsü bu yıl 21 – 24 Temmuz 2009 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde gerçekleşecektir.

DAVET

Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu’nun her yıl ülkemizin çeşitli üniversitelerindeki psikoloji bölümü öğrencilerini bir araya getirmek, bilgi alışverişi ve iletişimini sağlamak ve arttırmak için düzenlediği Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresinin on dördüncüsü bu yıl 21 – 24 Temmuz 2009 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde gerçekleşecektir.

Bu güne kadar psikoloji biliminin insan hakkında bize sunduğu bilgiler kimi zaman kolaylıkla benimsendi, kimi zaman çok tartışıldı, kimi zamansa reddedildi.

Psikoloji tüm bu kabul ve reddedişlerin birikimiyle ilerlerken insanı yine insan vasıtasıyla incelemesine rağmen insana dair farkındalığın giderek arttığına inandı. Acaba gerçekten insana dair bir farkındalık var edilebilmiş miydi?

Psikoloji biliminin bütün alt alanlarının farkındalığında, kendimize dair bu kadar çok bilginin içinde yaşarken bunları ne kadar kullanıyoruz ve ne kadar sorguluyoruz…

Bilginin nereden geldiğini ve hangi dille üretildiğini tartışmak, psikoloji biliminin bize sunduğu farkındalığı sorgulamak, Türkiye’de psikoloji biliminin dünü, bugünü ve yarınını konuşmak için sizleri üniversitemizde yapılacak olan XIV. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi’ne bekliyoruz.

Saygılarımızla
Kongre Düzenleme Kurulu

Katılımcı Kayıt Formu

KONAKLAMA SEÇENEKLERİ


 

 

Kongre-Seminer Haberleri

“Denizcilik Psikolojisi Semineri” 6 Ekim’de yapılacak