13. ERGEN GÜNLERİ

13. Ergen Günleri 13-15 kasım 2008 de aydın kuşadasında düzenlenecek. Sempozyumla ilgili ayrıntılar şöyle...

Davet açılış mesajı



    13. Ergen Günleri’ni Adnan Menderes Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı ve Gençlik Sorunları Araştırma Uygulama Merkezi (ADÜGENÇ) olarak birlikte düzenliyoruz. Toplantının temasını “Türkiye’de Gençlik: Ne biliyoruz, ne bilmiyoruz?” olarak belirledik. Amacımız, ülkemiz gençliği üzerine yapılmış araştırmaların sonuçlarını kongre süresince gözden geçirebilmek. Bu yolla şimdiye kadar edinilen bilgilerin büyük oranda derleneceğini ve bundan sonra yapılacak çalışmalarda öncelik verilmesi gereken konuların ortaya çıkacağını umuyoruz. Ayrıca Türkiye gençlik araştırmaları veri tabanını oluşturmanın ilk adımını atabilmeyi diliyoruz.

    Kongre programında gözden geçirme panellerine yoğun olarak yer ayırdık. Bu panellerde ülkemiz gençliğine ilişkin çalışmaları altı ana başlık altında ele almayı planladık. İlgili konularda çalışmaları olan çeşitli disiplinlerden akademisyenler panellerde derleyici olarak görev almayı kabul ettiler. Bu derlemelerin tam metin olarak basılabilmesinin ülkemiz bilgi birikimine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Programda özellikle sözel bildiriler olmak üzere bildirilere yeterli zaman ayırdık, bu konuda katılımlarınızı bekliyoruz. Çalışma grupları ve olgu tartışmalarının da katılımcıların ilgisini çekeceğini umuyoruz.

    Düzenleme kurulu olarak katılımcıların sıkıntı çekmeden karşılayabileceği bir kayıt ve konaklama ücreti belirlemek için çaba gösterdik. Dileğimiz, gençlerimizle ilgili bilgi, proje ve iş üretenlerin geniş biçimde katıldığı, başka ülke araştırmacılarının değil kendi yaptığımız çalışmaların konuşulduğu, disiplinler arası etkileşimin üst düzeyde olduğu bir toplantının gerçekleşmesi.

Kuşadası’nda görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Ferhan Dereboy
Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı
Prof.Dr. Mehmet Eskin
ADÜGENÇ Müdürü
Prof. Dr. Füsun Çuhadaroğlu Çetin
Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Derneği Başkanı

İLETİŞİM


 
 

DALYA TURİZM

 

 

Kongre & Organizasyon Hizmetleri

 

 

1427 Sk. No:19/B Kahramanlar / İZMİR

 

 

damla@dalyatur.com

 

 

www.dalyatur.com

 

 


Diğer Ayrıntılar için http://www.dalyatur.com/13ergen/default.asp?link=davet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kongre-Seminer Haberleri

“Denizcilik Psikolojisi Semineri” 6 Ekim’de yapılacak