1. Psiko-Onkoloji Çalıştayı bugün başlıyor

1. Psiko-Onkoloji Çalıştayı Gerçekleştirilecek


 
HABERLER.COM - Psiko-onkoloji Derneği Tarafından Düzenlenen 1. Çalışma Kurultayı bugün Nevşehir'de Başlayacak. 3 Gün Sürecek Olan Kurultaya Türkiye'nin Çeşitli Üniversite ve Hastanelerinden Çok Sayıda Bilim Adamı Katılacak.
 
Psiko-onkoloji Derneği tarafından düzenlenen 1. Çalışma Kurultayı bugün  Nevşehir'de başlayacak. 3 gün sürecek olan kurultaya Türkiye'nin çeşitli üniversite ve hastanelerinden çok sayıda bilim adamı katılacak.

2-4 Kasım 2007 tarihleri arasında Peri Tower Otel'de gerçekleştirilecek olan 1. Psiko-onkoloji Çalışma Kurultayı, Psiko-onkoloji psikiyatri ile birlikte klinik psikoloji, psikolojik danışmanlık, sosyal hizmet uzmanlığı ve psikiyatri hemşireliği gibi alanları bir araya getirerek konu ile ilgili hizmet, eğitim ve araştırmaları optimal düzeye taşımayı medikal onkoloji, onkolojik cerrahi ve radyasyon onkolojisi gibi tıp dallarını ortak bir dil kullanarak iş ve eylem birliği içinde çalıştırmayı amaçlıyor. Onursal Başkanlığı'nı Prof. Dr. Sedat Özkan ve Dr. Cebrail Şimşek'in yaptığı çalıştayın onur konuğu ise Kanser hastalığını yenen ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın olacak.

Psikoloji Haberleri

1. Dalga Terapiler nelerdir?
ABD Kollektif Travmayla Boğuşuyor
Alışveriş Hastalıkları Hangileridir?