1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Boylam Psikiyatri Hastanesi

Boylam Psikiyatri Hastanesi

Ankara'nın ilk özel psikiyatri hastanesi olan, "Boylam Psikiyatri Hastanesi", Ankara'nın Kazan ilçesinde açıldı.

A+A-

49 yataklı hastanede, hastaların gereksinim duyacağı tüm klinik hizmetlerin yanısıra her türlü sosyal olanaklar, okuma, internet, oyun, spor, uğraşı odaları, sinema/konferans salonu da bulunuyor.

Ankara'nın Kazan ilçesinde Ankara'nın ilk özel psikiyatri hastanesi açıldı. Açılışını Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün açılışını yaptığı "Boylam Psikiyatri Hastanesi", bu alanda Türkiye'deki ilk özel hastane yatırımı olma özelliğini taşıyor.

Hastane Genel Koordinatörü Gönenç Köroğlu ANKA'ya yaptığı açıklamada hastaneye ilişkin şu bilgileri verdi:

"49 yataklı hastanemiz, yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alana sahiptir ve hastaların gereksinim duyacağı tüm klinik hizmetlerin yanısıra her türlü sosyal olanaklar, okuma, internet, oyun, spor, uğraşı odaları, sinema/konferans salonu da mevcuttur. Psikiyatride uluslararası özel standartlar gereğine uygun olarak, hasta yatak katları en çok iki kat, bütün rehabilitasyon birimleri tek kat üzerine, yatay yerleşimli bir psikiyatri hastanesi ve ruh sağlığı rehabilitasyon kompleksi olarak planlanmıştır. Erişkin psikiyatrisi, çocuk ve ergen psikiyatrisi alanlarında çalışan, bireysel psikoterapi ve grup psikoterapisi uygulayan, toplumsal beceri eğitimleri veren, klinik ölçek ve psikolojik testlerle kapsamlı değerlendirme yapan bir takım olarak hizmet vereceğiz. Hasta kabulumüz Kasım ayının ilk haftasından itbaren olacaktır."
Kazan Belediye Başkanı Ertürk, ilk özel psikiyatri hastanesinin kendi bölgelerinde açılmasından dolayı memnuniyetlerini belirterek hastanenin kurucusu Prof. Dr. Ertuğrul Köroğlu'nu tebrik etti.

İLETİŞİM: 0312 812 00 12

Bu haber toplam 21373 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum